- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.841
Bende fenaydim sinirsizca yiyodum 2 gundur istahim gitti bariz bulanmiyorumda garip yani senin doymadigini biliuorum hahahahs masallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar negatifi gördüm ne yazık ki adeti bekliyorum zaten adet olacakmışım gibi tuvalete koşuyorum bakıyorum daha gelmemiş eli kulağındadır.
14Canım senin kaç gün oldu iğneden bu yana
Evet test negatif suan adet yok sende durum nedirAdet olmadın değil mii sadece testte negatif gordun
Evet test negatif suan adet yok sende durum nedir
Kızlar malesef bu ayda olmadı benım cok kötüyüm yaa çok moralım bozuk8. Denemem de tutmadı hayırlısı ne diyim adeti beklıyorjm sımdı. Insallah siz hamılesınızdır
![]()
Sende adet belirtisi var mi normalde senin de yarin adet olman lazm demiBenim de 13.gunum ama test falan yapmadim çarşambaya kadar olmazsam kan testi yaparim
Sende adet belirtisi var mi normalde senin de yarin adet olman lazm demi
Bana doktor 15. Gun dedi zaten senjn de 14 aslinda catlatma ignesinin vurulsugu gunden sayiliyormusBilmiyorum ki ilk defa catlatma ignesi oldum ne kadar sure sonra adet olunur bilmiyorum.. ama normal dongumde cuma adet olmam lazim.. dün adet belirtim çok vardı alıntım oluyodu kasik ağrısından dolayı oldum sanıyordum..
Bana doktor 15. Gun dedi zaten senjn de 14 aslinda catlatma ignesinin vurulsugu gunden sayiliyormus
Ben 12 de vurilmustum. AnladmBen
13.gun saat 4te bitiyo.. ayın 21inde olmuştum..
Ben 12 de vurilmustum. Anladm
Yok canım ovulasyon testıyle 8. Klomen daha ilk ayımCanım aşılamada mı 8. Deneme benim bildiğim en fazla 6 sonrası tüp
Ben adet olacam gibiSen de ne gibi belirtiler var??
Ben adet olacam gibi
Ay masallah ya nazar degmesin ye bosver ben 2 bucuk kilo verdm iki haftada![]()