- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.821
hyr cnmasli1993 adet oldun mu canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyr cnmasli1993 adet oldun mu canim
Allah allah doktora ne zaman gidecen yumurtlama takibi yapmismiydinhyr cnm
Canım Dream1988 in adeti geçmişti sonrasında bu kadar koyu olmuştu. Ben ovülasyon testinden çok anlamam ama bu kadar koyu olması pozitif olduğu anlamına geliyor. Kan testi vermelisinEvde gebelik testi yok kizlar adetime 3 gun var ovulasyon testi yaptim,gidip kan vermeye cesaretim yokEki Görüntüle 2550583
yok yapmmadim cnn bu ay hicbisey takmadim takip etmedim ama adet bitiminden başlayan kaşık agrim ve akintim vardi bilmiyorum pazartesi kan vercem ama oksurunce kasiklarima agri giriyor sen naptin buaradaAllah allah doktora ne zaman gidecen yumurtlama takibi yapmismiydin
Canım Dream1988 in adeti geçmişti sonrasında bu kadar koyu olmuştu. Ben ovülasyon testinden çok anlamam ama bu kadar koyu olması pozitif olduğu anlamına geliyor. Kan testi vermelisin
Benim suan ara ara bulantim oluyo ama kusucak kadar degil. Gunde 10 kere filan.. onun disinda suanda sislik gaz yok eskisi gbi.. ya bulanti kotu bisey. Hic isteme kesinlikle
Acaba gec mi yumurtladinyok yapmmadim cnn bu ay hicbisey takmadim takip etmedim ama adet bitiminden başlayan kaşık agrim ve akintim vardi bilmiyorum pazartesi kan vercem ama oksurunce kasiklarima agri giriyor sen naptin buarada
Hcgye baktrrken progesterona da baksana yuksek cikarsa1 hafta icinde yumirtlamis oluyorsun en azindan bir fikrin olir ben birsey yapmadim yarin son testimi yapacam eger cikmazsa hepsi ignedenmis dicem cikarsa pzt kana gtcemyok yapmmadim cnn bu ay hicbisey takmadim takip etmedim ama adet bitiminden başlayan kaşık agrim ve akintim vardi bilmiyorum pazartesi kan vercem ama oksurunce kasiklarima agri giriyor sen naptin buarada
Benimde sisligim indi 2 gndur ya ben belirti olmayinca panik oluyorum o yuzden olsun bulanti bence cekerim icim rahat eder ya
valla kuzum bilmiyomki ya bakallim pazartesi dananin kuyruğu koparAcaba gec mi yumurtladin
Benimde sisligim indi 2 gndur ya ben belirti olmayinca panik oluyorum o yuzden olsun bulanti bence cekerim icim rahat eder ya
Canim telas yapma her gebelikte ayni seyler olcak deil. Benim de ilk haftalar cok rahatti hatta hep boyle dvm etse diyodm smdi mide bulantisindan yemrk yiyemiyorm keske bende senn gibi olsam yemek yemeyi ozledm resmen
Ya suan baslarda oldugumuz icin hala inanamiyorum bilinc altina islenen hamilelik belirtisi bulanti oldugundan tum belirtiler bir yana o bir yana ha dersen ki bulantiya tahammulun var mi ben her ay bulanti yuzunden serum yiyen biriyim o yuzden zaten benim midem cok hassas niye bulanmiyo modundayim ama bir kac kisi ile konustum sifir bulantiyla gecirende cokmus. Saglikli olsunlarda yeter ki! Kalp atisini duyunca biraz rahatlicam
olite canım günaydın. Bn dün âdet oldum doktora gittim gonal f 150 başlıyorum bugün hayırlısıyla
Aynen oyle canim ailemden cevremden kime sorsam hic bulantisiz gecirmis sans bana vurmus malesef. hatta tam tersine benm de midem cop bidonu gibidir normalde ne bulsam yerim ama cok haklisin insan keseyi gorse bile kalbini duymadan rahatlayamiyo tam anlamiyla. Ben allaha sukur gecen hafta duydum. Darisi hayirlisiyla sana ins muhtesem bi duygu
İnşallah canım. İkimiz için de iyi şeyler olurCanım çok sevindim inşallah herşey düzgün gider ve pozitif sonucu alırsın. Ben hala regli olmadım beklemedeyim
Canım üzülme elbet bizimde pozitifi göreceğimiz bir gün var. Demek zamanı var daha. Maalesef bende dün adet oldum bir gün ağlıyorum sonra kendimi toplayıp doktora gidiyorum her ay böle umarım en yakın zaman da bizde burda güzel haberler veririzKızlar negatifi gördüm ne yazık ki adeti bekliyorum zaten adet olacakmışım gibi tuvalete koşuyorum bakıyorum daha gelmemiş eli kulağındadır.