Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum doğum kontrol yönteminden sonra yaklaşık 3 ay daha korumaya devam ediyor neredeyse, hamile kalanlar oluyor bırakınca ama hormonlar gebe kalmamaya göre yükseldiği için hemen arkadındaki ay tedavin boşa gider diye vermiyor doktorun. Doğru bir karar bu problem yok. Çok şükür kistin gitti. Bu ay maydonoz süt buharı yapsan keşke.
Bu sut maydonozu bırbucuk ay once yaptm

Yasmın ve sogan kuru yaptım ben cnm cok sukur erıdı ama yarın 10mm olmusmudur acaba yumurta

cok hormon verdımdıyemı acaba bır ay kullandım buay hamıle kalamammı sence
Canım öyle bir kesin bilgi yok doğum kontrol hapı içerken 1 gün içmeyi unutup birliktelik yaşayan ve geri günler kullandığı halde hamile kalan arkadaşım var benim 😂 yani olacağı varsa kısmette oluyor ama teoride yasmin seni bir süre daha korumaya devam edecek. Gebeliği önleyen hormonların yükseldi çünkü. Kısmet tabi❤️

Canım öyle bir kesin bilgi yok doğum kontrol hapı içerken 1 gün içmeyi unutup birliktelik yaşayan ve geri günler kullandığı halde hamile kalan arkadaşım var benim 😂 yani olacağı varsa kısmette oluyor ama teoride yasmin seni bir süre daha korumaya devam edecek. Gebeliği önleyen hormonların yükseldi çünkü. Kısmet tabi❤
O bana vurmaz cnm🤣bırakalı 2 hafta oldu en az zaten cnm hormonlarım ıyıse yumurta uretırse super olur bellı olmaz bır ay kuşlanımında bılıyorum yarın dr a gıdecegım soracagım mucızem ıns bekletmez bırdahakı ay asılama ıcın basvurucam olmadı

O bana vurmaz cnm🤣bırakalı 2 hafta oldu en az zaten cnm hormonlarım ıyıse yumurta uretırse super olur bellı olmaz bır ay kuşlanımında bılıyorum yarın dr a gıdecegım soracagım mucızem ıns bekletmez bırdahakı ay asılama ıcın basvurucam olmadı
İnşallah hiç gerek kalmadan gelir bebişin Rabbim gönlüne göre versin 🤩✨

Adetiniz gectımı ınsallah hamılesınızdır eger hamıle degılsenız ıkıncı cızgının golgesi bıle cıkmazdı guzel haberlerınızı beklıyorum
8 Kasım adet günüm 🤲🏻 Cok tesekkur ederım rabbım hepimize nasıp Etsin ınsallah 13 aydır ıstıyorum cınku 😔 hayırlısı herseyın Ama bence gebelık yok

Kızlar birşey sorucam normalde benim adetten bir hafta önce göğüs ağrım olurdu,şimdi iki hafta önceden başladı, inanılmaz ağrı var dokunamiyorum acaba ilaçlar yapmış olabilir mi? böyle şeyler oluyor sonra gel de umutlanma:işsiz:
Canım ilaçlar yapıyor böyle etkiler. Ben de hep oldu. Hep hamileyim sandım, değildim.

Back