Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C
Canım günaydın sakın moralini bozma inşallah en kısa zamanda sen de güzel haberler alacaksın sadece sabırlı olmaya çalış 😔
canım ben bu ay iğneyle başlıcak sanırım pazartesi doktora gidicem gonal f mi oldun sen. Nasıl oluyor acaba her gün mü iğne oluyor bide rapor çıkıyor mu ignelrin ücreti baya fazla.

Ccanım ben bu ay iğneyle başlıcak sanırım pazartesi doktora gidicem gonal f mi oldun sen. Nasıl oluyor acaba her gün mü iğne oluyor bide rapor çıkıyor mu ignelrin ücreti baya fazla.
Canım evet doktor bana rapor verdi. Gonal f 450 kullandım. Hergün 100 lük vurdum. 4 kutu gonal f, ovitrelle çatlatma iğnesi ve duphaston bir kutu toplamda 750 tl ye aldım. Aşılama için de 750 ödedim. 1500 tl ye mal oldu. Özelde.

Canım evet doktor bana rapor verdi. Gonal f 450 kullandım. Hergün 100 lük vurdum. 4 kutu gonal f, ovitrelle çatlatma iğnesi ve duphaston bir kutu toplamda 750 tl ye aldım. Aşılama için de 750 ödedim. 1500 tl ye mal oldu. Özelde.
Teşekkür ederim canım. Bu ay asilama olmucak benim ama iğne başlıcaz olmazsa diğer ay bende özelde aşılama düşünüyorum psikolojik olarak zor olmaya başladı 1 yildr uğraşıyoruz yaş 31 zaman geçiyor 😞

Ccanım ben bu ay iğneyle başlıcak sanırım pazartesi doktora gidicem gonal f mi oldun sen. Nasıl oluyor acaba her gün mü iğne oluyor bide rapor çıkıyor mu ignelrin ücreti baya fazla.
Canim ben gonal f 450 kullandim. Ilaclarin raporu cikiyor eger universite hastanesinde yaptiracaksan. Her aksam ayni saatte igneni vuruyorsun dozaji doktor belirliyor. Yumurtanin gelisimine gire arttirip veya azaltiyor. Istenilen büyüklüğe gelince yumurta n sana igne yaziyor (ben ovitrella kullandim). Onuda vuracagin saati sana soyluyorlar vuruyorsun ve asilama yapilacagi gun hastaneye gidiyorsun.

Valla dun adet olmam gerekiyordu olmadim onun icin sordum canim. Hic adetlerim gecikmez benim eger hamile degilsem. Bu ay kendime izin vermistim. Hamile de kalamam. Cunku adet bitiminden hemen sonra birliktelik oldu icime bosalmadi esim dus alip hemen uyuyayim diye. Sonra bi 10 gun sonra birlitelik oldu onda da birliktelikten sonra hemen tuvalete gittim. Bide daha 2 gun once oldu onda da yine tuvalete gittim hemen ardindan. Dun adet gunumdu olmadim. Hicbir problemimde yok ne gogus agrisi ne bel agrisi ne dizlerimin sizlamasi. Ne agresiflik pamuk gibiyim. Niye olmadim ki ??
Benim de bu ay 3 gün geçmişti. Bedenimizde kafayı yedi 😊nasıl hareket edeceğini bilmiyor canım. 🙃🙃

Adet sancilari gibi sancilar basladi sanirim olmadi bu ay da
Hicbir belirti arama kendinde tatlim. Ne adet olmak icin ne de olmamak icin. Cunku gebelik belirtiri adet belirtileriyle ayni seyrediyor. O yuzden sakin ve sabirli kalmaya calis tavsiyem.

Aksıne adet söktürür canım soğan suyu. Gebe degılsen tabi 😍🤰🏼
Gebe degilimdir canim. Mumkun degil. Birliktelik cok az ve bebek yapacak kalitede degildi yukarida da anlattim. Olmaz yani bu sekilde 😁😁kesin usuttum ben havalar sogudu buralarda 😉 beydagina kar yagdi bugun

Evde gebelik testi yok kizlar adetime 3 gun var ovulasyon testi yaptim,gidip kan vermeye cesaretim yok😞😞
20191102_153231.jpg

Benim bulantim yok senin var mi? Karin siskinligimde bu ara o kdr yok biz boyle hergun belirti aricaz glba bulantim olsa daha iyiydi diyorum hazen:)
Benim suan ara ara bulantim oluyo ama kusucak kadar degil. Gunde 10 kere filan.. onun disinda suanda sislik gaz yok eskisi gbi.. ya bulanti kotu bisey. Hic isteme kesinlikle 😟

Back