Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah allah doktora ne zaman gidecen yumurtlama takibi yapmismiydin
yok yapmmadim cnn bu ay hicbisey takmadim takip etmedim ama adet bitiminden başlayan kaşık agrim ve akintim vardi bilmiyorum pazartesi kan vercem ama oksurunce kasiklarima agri giriyor sen naptin buarada

Canım Dream1988 in adeti geçmişti sonrasında bu kadar koyu olmuştu. Ben ovülasyon testinden çok anlamam ama bu kadar koyu olması pozitif olduğu anlamına geliyor. Kan testi vermelisin

Hayir cnm benim bundan cok fena koyuydu bak burda hala c daha koyu benimde normalde adetten once hep boyle cikardi ama hamileyken cikani tekrar atiyorum anormal bir fark cikiyo

Bu kadar bariz olunca kesin hamilesiniz ben bu testin oldugu gun kan verdim 1049 du. Ama suan ovu testin oyle diye hamile olmadigin anlaminada gelmiyor belki degerin daha dusuk olabilir.

Bu ise hamile olmadigim ay adetten 3 gun once denedigim ovu testi

Eklentiler

• B4BE5479-6D4F-48BC-BDD6-25F5F7E3DE26.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 33
Benim suan ara ara bulantim oluyo ama kusucak kadar degil. Gunde 10 kere filan.. onun disinda suanda sislik gaz yok eskisi gbi.. ya bulanti kotu bisey. Hic isteme kesinlikle

Benimde sisligim indi 2 gndur ya ben belirti olmayinca panik oluyorum o yuzden olsun bulanti bence cekerim icim rahat eder ya

yok yapmmadim cnn bu ay hicbisey takmadim takip etmedim ama adet bitiminden başlayan kaşık agrim ve akintim vardi bilmiyorum pazartesi kan vercem ama oksurunce kasiklarima agri giriyor sen naptin buarada
Hcgye baktrrken progesterona da baksana yuksek cikarsa1 hafta icinde yumirtlamis oluyorsun en azindan bir fikrin olir ben birsey yapmadim yarin son testimi yapacam eger cikmazsa hepsi ignedenmis dicem cikarsa pzt kana gtcem

Benimde sisligim indi 2 gndur ya ben belirti olmayinca panik oluyorum o yuzden olsun bulanti bence cekerim icim rahat eder ya

Canim telas yapma her gebelikte ayni seyler olcak deil. Benim de ilk haftalar cok rahatti hatta hep boyle dvm etse diyodm smdi mide bulantisindan yemrk yiyemiyorm keske bende senn gibi olsam yemek yemeyi ozledm resmen

Canim telas yapma her gebelikte ayni seyler olcak deil. Benim de ilk haftalar cok rahatti hatta hep boyle dvm etse diyodm smdi mide bulantisindan yemrk yiyemiyorm keske bende senn gibi olsam yemek yemeyi ozledm resmen

Ya suan baslarda oldugumuz icin hala inanamiyorum bilinc altina islenen hamilelik belirtisi bulanti oldugundan tum belirtiler bir yana o bir yana ha dersen ki bulantiya tahammulun var mi ben her ay bulanti yuzunden serum yiyen biriyim o yuzden zaten benim midem cok hassas niye bulanmiyo modundayim ama bir kac kisi ile konustum sifir bulantiyla gecirende cokmus. Saglikli olsunlarda yeter ki! Kalp atisini duyunca biraz rahatlicam

Aynen oyle canim ailemden cevremden kime sorsam hic bulantisiz gecirmis sans bana vurmus malesef. hatta tam tersine benm de midem cop bidonu gibidir normalde ne bulsam yerim ama cok haklisin insan keseyi gorse bile kalbini duymadan rahatlayamiyo tam anlamiyla. Ben allaha sukur gecen hafta duydum. Darisi hayirlisiyla sana ins muhtesem bi duygu

Ayy insallah cnmmm ben keseyi bebisi gordum ama kalp atisini daha duymadm ins bu onumuzdeki haftaa erken gitmekte cok istemiyorum Allah o gunleri hepimize gostersin

Kızlar negatifi gördüm ne yazık ki adeti bekliyorum zaten adet olacakmışım gibi tuvalete koşuyorum bakıyorum daha gelmemiş eli kulağındadır.
Canım üzülme elbet bizimde pozitifi göreceğimiz bir gün var. Demek zamanı var daha. Maalesef bende dün adet oldum bir gün ağlıyorum sonra kendimi toplayıp doktora gidiyorum her ay böle umarım en yakın zaman da bizde burda güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…