- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.781
Sabahla alakasi yoktur canm yavalla kuzum kafam allak bullak oldu test bembeyaz acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldu yoksa ilk testtemi bi gariplik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahla alakasi yoktur canm yavalla kuzum kafam allak bullak oldu test bembeyaz acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldu yoksa ilk testtemi bi gariplik var
Canim bakalim yarin olacanmivalla kuzum kafam allak bullak oldu test bembeyaz acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldu yoksa ilk testtemi bi gariplik var
Inşallah canimm.. tatlım senin iğneden 11 gun sonra nasıl belirtilerin vardı? Benim bugün 11. Gun bitti dee
En buyuk belirtim adet olcakmis agrisinin aynisini yasamamdi
Ki hala yasiyorum tmm dedim yine olmadi hatta hen 12. Gununde adet olcam sandm erken geliyo adet diye 12 den itibaren devamli peceteyle silip bakiyodum yine o gunleri takip eden bir gunde gaz sancisiyla karnim kocaman oldu resmen kivrandim hatta kondurmadgm icin karnima sicak su torbasi bile koymustum rahatlym diye. Sanki tuvaletten sonra yikayipda iyi kurulamamissaniz kulodunuz islanir ya o kadar sivi ve su gibi bir akintim vardi bi kac gun. Regl gunum gectikten sonra gogus uclarim agrimaya basliyinca acabami dedm yine kondurmadm ben kani 19. Gunde verdim hergn bekledm regl geliyo die bence en buyuk belirtisi o
İlk idrarla daha iyi sonuc verirvalla kuzum bende anlamiyorum acaba sabah yapmadim diyemi böyle oldi
En buyuk belirtim adet olcakmis agrisinin aynisini yasamamdi
Ki hala yasiyorum tmm dedim yine olmadi hatta hen 12. Gununde adet olcam sandm erken geliyo adet diye 12 den itibaren devamli peceteyle silip bakiyodum yine o gunleri takip eden bir gunde gaz sancisiyla karnim kocaman oldu resmen kivrandim hatta kondurmadgm icin karnima sicak su torbasi bile koymustum rahatlym diye. Sanki tuvaletten sonra yikayipda iyi kurulamamissaniz kulodunuz islanir ya o kadar sivi ve su gibi bir akintim vardi bi kac gun. Regl gunum gectikten sonra gogus uclarim agrimaya basliyinca acabami dedm yine kondurmadm ben kani 19. Gunde verdim hergn bekledm regl geliyo die bence en buyuk belirtisi o
çok komiktin ya
Karında şişlik, çatlicak kdr yemişsin hissi, sulu akıntı..bunlar aynen bende de oldu.saniyorm döllendikten bikac gun sonra baslayip 1 hfta kdr surmustuEn buyuk belirtim adet olcakmis agrisinin aynisini yasamamdi
Canım günaydın sakın moralini bozma inşallah en kısa zamanda sen de güzel haberler alacaksın sadece sabırlı olmaya çalışİğnenin 17. Günu adet olduminşallah bir dahaki ay olur benim için dua eder misiniz hamile olan arkadaşlar
![]()
Canım tedavin olumlu sonuçlanır inşallah Rabbim gönlüne göre versin umarım bu topik sana da uğur getirirMerhaba kader ortaklarım burası cogu kısıye ugurlu gelmıs bana ve tüm bekleyenlerede ugurlu gelır ınsallah bende femara kullandım yarın yumurta kontrolum var bakalım ınsallah hepımızın kucagı evlatlarımızla dolar rabbim daha fazla bekletmesın ınsallah![]()
Tesekkur ederım ınsallah burdakı tüm arkadaslara dunyada tum evlat bekleyenler kavussun evlatlarına ınsallah bugun doktoruma geldım bır yumurta var dedı 16-17 boyutta tam ıstedıgım gıbı salı tekrar gel catlatalım dedı ınsallah bana bır evlat olur o yumurtamCanım tedavin olumlu sonuçlanır inşallah Rabbim gönlüne göre versin umarım bu topik sana da uğur getirir ❤
Benim bulantim yok senin var mi? Karin siskinligimde bu ara o kdr yok biz boyle hergun belirti aricaz glba bulantim olsa daha iyiydi diyorum hazen:)Karında şişlik, çatlicak kdr yemişsin hissi, sulu akıntı..bunlar aynen bende de oldu.saniyorm döllendikten bikac gun sonra baslayip 1 hfta kdr surmustu
Ben de icmistim yukurtlama olmasini sagladi ama adet gecikmedi
canm soğan suyu aksine adet getirir sokturur duzene sokar ama