- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.561
tatlım bu ay hicbisey kullanmadim ben ama kan vermeden sevinemiyorum geçen ay klomen ovitrelleden sonra baya husrana uğradığım için bu ay kendi haline biraktim hicbisey kullanmadim cnmasli1993 hayırlı olsun çift çizgiyi iğnenin kaçıncı günü gördün acaba
Testttttatlım bu ay hicbisey kullanmadim ben ama kan vermeden sevinemiyorum geçen ay klomen ovitrelleden sonra baya husrana uğradığım için bu ay kendi haline biraktim hicbisey kullanmadim cnm
Miratech testi bende de var çizgi ne zaman çıktı testten sonratatlım bu ay hicbisey kullanmadim ben ama kan vermeden sevinemiyorum geçen ay klomen ovitrelleden sonra baya husrana uğradığım için bu ay kendi haline biraktim hicbisey kullanmadim cnm
test evet test dün aksam kaynanam geldi hasta doktora goturmemiz gerek pazartesiye bulduk sıra onunla gidince bende kan vericem hastane cok yakin değil kuzum ondan pazartesiye kaldi ozaman gunumde geçer daha netlesir yükselişe gecer demi tatlimTestttt
test evet test dün aksam kaynanam geldi hasta doktora goturmemiz gerek pazartesiye bulduk sıra onunla gidince bende kan vericem hastane cok yakin değil kuzum ondan pazartesiye kaldi ozaman gunumde geçer daha netlesir yükselişe gecer demi tatlimTestttt
Evet kuzum o zaman 4. Haftan tamamlanmış olur daha net bir sonuç alırsıntest evet test dün aksam kaynanam geldi hasta doktora goturmemiz gerek pazartesiye bulduk sıra onunla gidince bende kan vericem hastane cok yakin değil kuzum ondan pazartesiye kaldi ozaman gunumde geçer daha netlesir yükselişe gecer demi tatlim
Senin cumartesi mi adet gününtest evet test dün aksam kaynanam geldi hasta doktora goturmemiz gerek pazartesiye bulduk sıra onunla gidince bende kan vericem hastane cok yakin değil kuzum ondan pazartesiye kaldi ozaman gunumde geçer daha netlesir yükselişe gecer demi tatlim
Miratech testi bende de var çizgi ne zaman çıktı testten sonra
evet canmSenin cumartesi mi adet günün
Anladım 1-2 saat sonra çıkmadıysa doğrudur. Ben de iğnenin etkisi varken onunla yapmıştım. En önce kırmızıların arasında bir belirti oluyor. Sonra kuruyyunca çizgi olduğu anlaşılıyor.canim dün yaptim 20 dk içinde cikti ama zor görünüyordu kurudukca böyle oldu
ay insalalh balim 4. haftam ay şaka gibi ya eger o zamana kadr test eline gecerse yaparim yoksa artik bekliycem pazartesi neEvet kuzum o zaman 4. Haftan tamamlanmış olur daha net bir sonuç alırsınAma zaten belliki var
Geçen ay sende iğnenin etkisi kaçıncı gün gitti canımay insalalh balim 4. haftam ay şaka gibi ya eger o zamana kadr test eline gecerse yaparim yoksa artik bekliycem pazartesi ne
Dream1988 tavsiye etti uğurlu dedi bizde naaiplenebiliriz diye düşündüm geldim kızlar :) bana da dua edin bugün iğnenin 10. Gunu
Canım seninki de çok geç olmuş:)Hadi insallah♥ 12. Gunu atlat 13te yap testi eger erken yapicam diyosan:) ya da benim gibi 19. Gunde heheheh:)
Hadi insallah♥ 12. Gunu atlat 13te yap testi eger erken yapicam diyosan:) ya da benim gibi 19. Gunde heheheh:)
Canım seninki de çok geç olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?