- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.521
Canım bu sonuç kesin sen hamilesin gözün aydınballa geçen ay yasadigim dram sonrasi pek heveslenemiyorum adete 3 gün var canim kanda gittim. sıra yoktu bakmadilar yarin gel dediler
bu teste göre hamilesin görünüyor canım. İnşallah doğrudur. Keşke kan verebilseydin. Nasıl bekleyeceğiz yarına kadarkızlar buda testin son hali sevinmelimiyim ya su an soktayimLaRisaCca rengarenk44 Dream1988 @Ned en Eki Görüntüle 2549660
ikizlarimin tatli anasi ciddimisin ya valla sevinemiyomda ama kaşık agrim çok bel agrim özellikle solda ya ay ne yapacagimi bilemedimmkiCanım bu sonuç kesin sen hamilesin gözün aydınuğurlu topikin yenisi aniskosu
Canimm evde varsa yarın da yapsın gitgide koyulaşır artık zaten kanı da ne zaman uygunsa versinbu teste göre hamilesin görünüyor canım. İnşallah doğrudur. Keşke kan verebilseydin. Nasıl bekleyeceğiz yarına kadar
Kız neyi bilemiyorum geç aynaya kendini foto çek :)) bir daha böyle şaşkın anını yakalayamazsınikizlarimin tatli anasi ciddimisin ya valla sevinemiyomda ama kaşık agrim çok bel agrim özellikle solda ya ay ne yapacagimi bilemedimmki
yok kuzum ya bugün kan vermeye gittigimde kan almadılar diye aldim 1tane test eve gelir gelmez yaptimCanimm evde varsa yarın da yapsın gitgide koyulaşır artık zaten kanı da ne zaman uygunsa versin
Eheheh hadi hayırlısıben yinede çok kendimi kaptirmadan ufaktan hamilelik takvimi ekliyeyim insalalh bus eğer kaldırmamLaRisaCca
vatana millete ve kadınlar kulübüne hayırlı olsunEheheh hadi hayırlısı
Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamandavatana millete ve kadınlar kulübüne hayırlı olsun
insalalh bebegim insalalh benimkide netlessin sonra tam sevincem cigliklar aticam bayraklar asicam ohooo neler neler yapicamrHayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda
insalalh bebegim insalalh benimkide netlessin sonra tam sevincem cigliklar aticam bayraklar asicam ohooo neler neler yapicamr
[/QUOTE
Ben sana demistim ama bebekler pes pese gelir:)
Cnım yok mu bi özel hastane hangi şehirdesinevet balim dedin ama kan vermeden sevinsemmiki geçen ayi biliyosun
evet balim dedin ama kan vermeden sevinsemmiki geçen ayi biliyosun
Cnım yok mu bi özel hastane hangi şehirdesin
[/QUOTE
Aynen bende ozelde verdim 50₺ - 1 saate varmadan yolluyolar sonucu
Insaallah hamilesindir canim benim.ikizlarimin tatli anasi ciddimisin ya valla sevinemiyomda ama kaşık agrim çok bel agrim özellikle solda ya ay ne yapacagimi bilemedimmki
Bazen doktorlarin durduk yere insanin kafasina bisey sokmasina sinir oluyorum o kdr cok seviyodum ki doktorumu bir anda sogudum su lafiyla. Gel bakalim dis gebelik mi normal gebelik mi vs dedi ztn biliyo panik atagim neden boyle birsey dersin hersey guzel giderken ya. Ozel diye paraciligindan mi desem soktu bak kafama onu bitirdi beni ya sabahtan beri dis gebelik okuyorum forumdaztn duygusalim belki haberim bile yok oyle biseyden niye soyluyosun ki
insalalh canim inslalahInsaallah hamilesindir canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?