Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayirli haberler insallahhh♥♥♥ Dua oku bol bol ben kan verirken labaratuarda bile okudum ufledm heheheh
Zaten doktor bile dua ede ede yaptı aşılamayı, ben zaten son ana kadar okudum dediğin gibi 11 kasım da test yap dedi , nasıl geçecek bilmem de günler...

Zaten doktor bile dua ede ede yaptı aşılamayı, ben zaten son ana kadar okudum dediğin gibi 11 kasım da test yap dedi , nasıl geçecek bilmem de günler...

Yaaa ne harika oyle bir doktora denk gelmen :) cok sanslisin ins hakkinizda hayirlisi olsunnn:))

Yaaa ne harika oyle bir doktora denk gelmen :) cok sanslisin ins hakkinizda hayirlisi olsunnn:))
Sen de öyle böyle sonunda gebe kalmışsın inşallah sıkıntılı günler geçti gitti, Rabbim sizlere kolay huzurlu gebelik nasıp etsin

Kızlar merhaba dün gece çatlatma iğnesi oldum,şuan hastahanedeyim birazdan aşılama olucam,bu İlk olacak , umarım müjdeler ile dönüş yaparız birbirimize
Canımm hayırlı olsun inşallah kasım ayında bir güzel haber de senden gelir Dualarımdasınız

Çatlatma ignesinin 12. Günu henüz belirti yok ama test yapsam çıkar mı acaba ☺?
Ben çatlatma iğnesinin 13. Günü yapmıştım, erken gebelik testinde çıkmıştı canım. Tabi sonra normal test ve kan da yaptırdım aynı gün, yine pozitif çıktı. Ama benimkiler ikiz olduğu için çıkmış olabilir. Bilmiyorum istersen biraz daha bekle

Sen de öyle böyle sonunda gebe kalmışsın inşallah sıkıntılı günler geçti gitti, Rabbim sizlere kolay huzurlu gebelik nasıp etsin

Insallaaah canim yaaa sormaaaa ne cektikkk binlerce mesaj yazmisimmm insallah hepimizeee insallah canim

Bugün 13. Günum geçen hafta progestron bakıldı adetin 21. Günu 11. 7 çıkmış sonuç o yüzden umutsuzum bu ayda hamile olunca yükselir iş o değer öle biliyorum

Hala olamadım göğüslerimde acımıyo hiç. Sadece çok akıntım var uzayan yumurtlama akıntısı gibi. Çatlamayan yumurtalarım mı çatladı acaba ya. Al sana pcos işte

Kuzum ben adet olmadan once beyaz peynirimsi akintim olurdu bu ay hamile kaldigimdan biraz suphelenmeme sebep su gibi akinti olmustu ama hic kivami yok sifir kiloduma su mu damladi iyi kurulamadim mi diyodum. Gogus konusuna gelince adetim gectikten sonra basladi oncesinde gogsumde hic bisey yoktu elimle bakip duruyodum. Ama kasik agrisi cat ignesinden 1 hafta sonrasiyla beraber baslayarak hala gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…