- 14 Aralık 2018
- 242
- 401
- 53
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.101
Arkadaşlar kanamam başladı hastaneye yatış yapıyorum şuan nolur benim için dua edin
Bende baya free biraktim kendimi valla. Isin zevkindeyimBende sizleri seviyorum cnm. Bu ay yumurta olgunlaşmayınca ve beklenti olmayınca bende stres mtres kalmadı şimdi hasta olmayı bekliyorum ☺
offff çok geçmiş olsun ,allah seni ve evlatlarını korusun inş.. çok üzüldüm..kanamam çok ultrasonda bakıldı iki Bebek’te şu an canlı kalpleri atıyor ama kanamam çok ve ne olacağı Allaha kaldı rahim ağzı kapalı sol tarafta kanpıhtılaşmış sağ tarafta halasıvı bu durumda bunun ne demek olduğunu sormak aklıma gelmedi
Canim normalde her kadin ayda 1 yumurta atiyor zaten 1 yumurtayla neden sansini dusuk goruyorsun ki zaten doganin kanunu bu. Rabbim ol deyince olur sen merak etme.Ozaman şansım düşüktür ya. Vallahi çok garip bir şey. Çocuğun olmaayacağını kabullenmekle kabul etmemek arasında kalıyorsun.
Masaallah devami gelir insaallah canimsağda 12 milim 2 adet yumurta oluşmuş daha küçükler iğneye devam perşembe tekrar kontrol
Yeni gordum yazini canim. Nasilsiniz Rabbim seni de bebeislerini de korusun insaallah. Dua edicem senin icinkanamam çok ultrasonda bakıldı iki Bebek’te şu an canlı kalpleri atıyor ama kanamam çok ve ne olacağı Allaha kaldı rahim ağzı kapalı sol tarafta kanpıhtılaşmış sağ tarafta halasıvı bu durumda bunun ne demek olduğunu sormak aklıma gelmedi
Hastanede kalman daha mantikli canim. Sakin uzme kendini Ya Fettah esmasini surekli oku eline ara ara sicak ufleyip karnina koy. Dilinden Ya ŞAFİ, YA FETTAH esmasini dusurme. Dualarimiz seninleYok düzelene kadar hastanedeyim
Kendin yapabilirsin zaten canım ya olmuştur neden olmasın :)Kızlar az önce çat.iğnemi yaptımama sanırım fazla bastırdım etime (ilk defa tek yaptım) umarım olmuştur ay olmuştur dimi olsun lütfenn
Not: doktora gidecektim yapsın diye gitmedim.
az önce okudum konuşmaları çook endişelendm inşllah iyi haberler vardırGece boyu kanama devam etti. Az önce ilk defa idrara çıkınca kan gelmedi. Doktorum doğumda. Ultrasona girmeyi bekliyorum. İnş bebekler iyidir. Nolur kızlar.. dularınızı eksik etmeyin
Canim daha yeni kuran okuyup dua ettim namazda da. Rabbim insaallah bebislerini sana bagislasin. Dedigim esmalari surekli oku olur muGece boyu kanama devam etti. Az önce ilk defa idrara çıkınca kan gelmedi. Doktorum doğumda. Ultrasona girmeyi bekliyorum. İnş bebekler iyidir. Nolur kızlar.. dularınızı eksik etmeyin
olmuştur inş.. endişe etme. günlerini iyi değerlendirrrKendin yapabilirsin zaten canım ya olmuştur neden olmasın :)
Canım benim Rabbimden tez vakitte sana ve bebeklerine şifa diliyorum. Hiç endişelenme. Allah büyüktr. DualarımızdasınGece boyu kanama devam etti. Az önce ilk defa idrara çıkınca kan gelmedi. Doktorum doğumda. Ultrasona girmeyi bekliyorum. İnş bebekler iyidir. Nolur kızlar.. dularınızı eksik etmeyin
İnşallah Allahın izniyle herşey çok güzel olacak. Endişe etme hiçYok şuan birşey yani sebep. Sadece çift rahimlerde görülebiliyor dedi. Düşük tehdidi devam ediyor. Bakalım yarın neolacak
Allallakızlar 2 gundr kalkinca aniden basın dönüyor ya
Bana da dua edermisin canımCanim daha yeni kuran okuyup dua ettim namazda da. Rabbim insaallah bebislerini sana bagislasin. Dedigim esmalari surekli oku olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?