- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #5.061
Ayyy hadi bakalımmm yumişler büyüsün sonra inşallah gelsin ikizlersağda 12 milim 2 adet yumurta oluşmuş daha küçükler iğneye devam perşembe tekrar kontrol
hep karnımdan yaptım canım.Siz iğneyi nreden vuruluyorsunuz bana doktor çatlatma iğnesini koldanyaptırdı.
koldan da olabilir. Kas yoğunluğu olan yerlerden cilt altına enjekte edilecek şekilde üretilmiş. Doğru uygulamadır yaniSiz iğneyi nreden vuruluyorsunuz bana doktor çatlatma iğnesini koldanyaptırdı.
Ayyy hadi bakalımmm yumişler büyüsün sonra inşallah gelsin ikizler
Bozma moralini herkes herşeyi konuşuyor. Bana da konuşuyorlardı bende onlar gibi dan dan onların yüzüne konuşmaya başladım ne gördüysem çat çat söyledim ohhh beeInsaallah canim Insaallah. Ama benle beraber evlenenler 2. Cocuklarini yapiyorlar bizim elde var sifir. Bide kiyas yapiyorlar iyice moralim bozuluyor
Siz iğneyi nreden vuruluyorsunuz bana doktor çatlatma iğnesini koldanyaptırdı.
Canım sen yazma ben krize giriyorum sen yazıncaOvitrelle karindan pregnyl kalcadanmis sanirim benim doktor oyle demisti ben iki seferdir ovitrelle aliyorum aslinda doktor digerini bulursannondan al demisti ama ondan alirsam yeterli ml de bulamamistim 1500 likten 6 tane fln omam
Gerekiyodu
Ben de aynen senin durumundayım canımBende sizleri seviyorum cnm. Bu ay yumurta olgunlaşmayınca ve beklenti olmayınca bende stres mtres kalmadı şimdi hasta olmayı bekliyorum
Canım bence bize fostimon yaramadıBen de aynen senin durumundayım canım
Ben de öyle düşünüyorum çünkü gonal f ile 4 yumurtam oluşmuştuCanım bence bize fostimon yaramadı
Nasıl böyle yükseldiKızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
Ben klomen istedim yine gonal f mi isteseydim acaba. Daha kalitelimi olur yumurtalarBen de öyle düşünüyorum çünkü gonal f ile 4 yumurtam oluşmuştu
İki defa çatlatma iğnesi oldum Benim 16. ve 18. adetim gelmiştiKuzular çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor eğer gebelik oluşmazsa? Sizde nasıl oldu? Benim normalde düzenli de olmayınca çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olurum ne zamana kadar beklemeliyim bilemedim
Canım çok mu kanaman Allah im yardımcın olsun inşallah kötü birşey olmayacak. Dua ediyorum bol bol içini ferah tut canım. Haber ver merakta bırakmaArkadaşlar kanamam başladı hastaneye yatış yapıyorum şuan nolur benim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?