- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.401
Birazda eglenelim ama degil mihaykirdim resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazda eglenelim ama degil mihaykirdim resmen
Ahahahah ayyyyyBakalim canim. Site sakinleri icin biraz rahatsiz edici olacak ama yapacak bisey yok
sorma canım her dakika sonuç sayfasına bakıyorum ama daha çıkmadı ya gıcık şeyCanim noldu sonuclar cikmadi mi
çok sağol canımEderim canim. Bi abdest alayim hepinize dua edicem
üzüldüm canım ama hakkında hayırlısı buymuş demek ki rabbim daha fazla bekletmeden o güzel duyguyu hepimize tattırır inşallahEvet 4.5 yildir ilk tedavim ve ilk asilamamdi. Tutmadi. asilamanin 12. Gunu adet oldum. 15. Gunu goremedim bile.
Insaallahüzüldüm canım ama hakkında hayırlısı buymuş demek ki rabbim daha fazla bekletmeden o güzel duyguyu hepimize tattırır inşallah
yok kuzum suan gündemde çok başka şeyler var ondan takmamama kafana takma sen bu durumu :))))
Yok yok muhakkak bugün çıkıyor lab. ekibi gece de çalışmaya devam ediyor ya.. Sen aralıklarla bak lütfen. MErak içindeyimSanırım yarına kalacak sonuçlar
Duanı eksik etmeYok yok muhakkak bugün çıkıyor lab. ekibi gece de çalışmaya devam ediyor ya.. Sen aralıklarla bak lütfen. MErak içindeyim
Etmem mi kurbaneyyyyy Rabbim en güzel haberi almanı sağlasın inşallah inşallah sen de ikiz doğurursunDuanı eksik etme
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin , benim de Ayy nerde o günler , çok şanslısın biliyor musun Hamile değilsem de üzülmem , geciktiriyorsa güzelleştiriyordur RabbimEtmem mi kurbaneyyyyy Rabbim en güzel haberi almanı sağlasın inşallah inşallah sen de ikiz doğurursun
Kesinlikle öyle ama Allah izin verirse sen hamilesin. İnan bana. haydi hayırlı sonuçlarla gel.Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin , benim de Ayy nerde o günler , çok şanslısın biliyor musun Hamile değilsem de üzülmem , geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim
Evet canım bazen beyaz bazen sarı bazen renksiz oluyorduBU ARADA ARKADAŞLAR AŞILAMAMIN 9. GÜNÜ VE SÜREKLİ SU GİBİ AKINTIM VAR SİZDE DE OLUYORMUYDU ARKADAŞLAR
RENK OLARAK HİÇ FARKINDA DEĞİLİM BELKİ İÇ ÇAMAŞIR RENKLERİNDEN DOLAYI ANLAMIYOR OLABİLİRİM AMA SANKİ ALTIMA KAÇIRMIŞIM GİBİ SU ŞEKLİNDE GÖRÜYORUM SÜREKLİ BÖYLE HER ZAMNKİ YAŞADIKLARIMIZDA KAYGAN KOKULU FALAN AKINTI OLURDU AMA BU SANKİ ÇOK FARKLI SENCE TUTMA BELİRTİLERİNDEN BİRİ Mİ CANIMEvet canım bazen beyaz bazen sarı bazen renksiz oluyordu
bende de oldu canım dönem dönem . ama böyle oluyor diye tutunmuş anlamına gelmez. İnşallah bu ay gebe kalırsın bebişin seninledir ama senin henüz yumurtan rahme bile gelmedi.8. günden sonra geliyor rahme ve gömülmeye çalışıyor o zaman krampların batmaların çoğalır.RENK OLARAK HİÇ FARKINDA DEĞİLİM BELKİ İÇ ÇAMAŞIR RENKLERİNDEN DOLAYI ANLAMIYOR OLABİLİRİM AMA SANKİ ALTIMA KAÇIRMIŞIM GİBİ SU ŞEKLİNDE GÖRÜYORUM SÜREKLİ BÖYLE HER ZAMNKİ YAŞADIKLARIMIZDA KAYGAN KOKULU FALAN AKINTI OLURDU AMA BU SANKİ ÇOK FARKLI SENCE TUTMA BELİRTİLERİNDEN BİRİ Mİ CANIM
AYY İNŞALLAH CANIM AMA ŞUAN ÖYLE KRAMP VEYA AĞRI HİSSETMİYORUM SADECE FARKLI OLARAK GÖRDÜĞÜM AKINTI HAFİF DUDAK KURULUĞU VE GÖGÜS AGRISI ARADA DA SIRTIM VE BELİM AĞRIYOR BAŞKA BİŞE HİSSETMİYORUM BELKİ DE UMUTLANMAK İSTİYORUM NE BİLİYİM İŞTEbende de oldu canım dönem dönem . ama böyle oluyor diye tutunmuş anlamına gelmez. İnşallah bu ay gebe kalırsın bebişin seninledir ama senin henüz yumurtan rahme bile gelmedi.8. günden sonra geliyor rahme ve gömülmeye çalışıyor o zaman krampların batmaların çoğalır.