• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım yarına kalacak sonuçlar 😩

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-10-15-09-38-538_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-10-10-15-09-38-538_com.android.chrome.png
    80 KB · Görüntüleme: 37
Etmem mi kurbaneyyyyy Rabbim en güzel haberi almanı sağlasın inşallah inşallah sen de ikiz doğurursun :rolleyes:
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin , benim de 🤗 Ayy nerde o günler , çok şanslısın biliyor musun 🥰 Hamile değilsem de üzülmem , geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim 🌼

Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin , benim de 🤗 Ayy nerde o günler , çok şanslısın biliyor musun 🥰 Hamile değilsem de üzülmem , geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim 🌼
Kesinlikle öyle ama Allah izin verirse sen hamilesin. İnan bana. haydi hayırlı sonuçlarla gel.

Evet canım bazen beyaz bazen sarı bazen renksiz oluyordu
RENK OLARAK HİÇ FARKINDA DEĞİLİM BELKİ İÇ ÇAMAŞIR RENKLERİNDEN DOLAYI ANLAMIYOR OLABİLİRİM AMA SANKİ ALTIMA KAÇIRMIŞIM GİBİ SU ŞEKLİNDE GÖRÜYORUM SÜREKLİ BÖYLE HER ZAMNKİ YAŞADIKLARIMIZDA KAYGAN KOKULU FALAN AKINTI OLURDU AMA BU SANKİ ÇOK FARKLI SENCE TUTMA BELİRTİLERİNDEN BİRİ Mİ CANIM

RENK OLARAK HİÇ FARKINDA DEĞİLİM BELKİ İÇ ÇAMAŞIR RENKLERİNDEN DOLAYI ANLAMIYOR OLABİLİRİM AMA SANKİ ALTIMA KAÇIRMIŞIM GİBİ SU ŞEKLİNDE GÖRÜYORUM SÜREKLİ BÖYLE HER ZAMNKİ YAŞADIKLARIMIZDA KAYGAN KOKULU FALAN AKINTI OLURDU AMA BU SANKİ ÇOK FARKLI SENCE TUTMA BELİRTİLERİNDEN BİRİ Mİ CANIM
bende de oldu canım dönem dönem . ama böyle oluyor diye tutunmuş anlamına gelmez. İnşallah bu ay gebe kalırsın bebişin seninledir :KK19: ama senin henüz yumurtan rahme bile gelmedi.8. günden sonra geliyor rahme ve gömülmeye çalışıyor o zaman krampların batmaların çoğalır.

bende de oldu canım dönem dönem . ama böyle oluyor diye tutunmuş anlamına gelmez. İnşallah bu ay gebe kalırsın bebişin seninledir :KK19: ama senin henüz yumurtan rahme bile gelmedi.8. günden sonra geliyor rahme ve gömülmeye çalışıyor o zaman krampların batmaların çoğalır.
AYY İNŞALLAH CANIM AMA ŞUAN ÖYLE KRAMP VEYA AĞRI HİSSETMİYORUM SADECE FARKLI OLARAK GÖRDÜĞÜM AKINTI HAFİF DUDAK KURULUĞU VE GÖGÜS AGRISI ARADA DA SIRTIM VE BELİM AĞRIYOR BAŞKA BİŞE HİSSETMİYORUM BELKİ DE UMUTLANMAK İSTİYORUM NE BİLİYİM İŞTE

Kızlar bir şey soracağım size bugün 12. Günüm benim sabah sağ kasığımda bir anda bir ağrı oluştu geçti öğlen bir daha oluştu. Göğüslerim acayip açıyor ve dolgunlaştı. Sizde ovitrelle sonrası adet olacakken böyle ağrınız oluyor muydu? Ben adet olmayı bekliyorum Pazar günü adet günüm bir de ben progynava kullandım Pazar günü bitti normalde birkaç gün içinde adet oluyordum ben 1-2 gün sürüyordu ama biteli 5 gün oldu adet olmadım olsam da yeni tedaviye başlasam artık

Back