• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-10-17-14-20-054_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-10-10-17-14-20-054_com.android.chrome.png
    96 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar ben aşılama için hazırlanıyorum bild

Hayırlı olsun inşallah canım 😍 ben okumamış olabilirim de brlirtiler ve aşılama sürecini paylaşır mısın? Sorun neydi,kaç yumurtan oluştu vs?
10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip etti 🥰 Şimdi hem sağ hem sol kasigima sancı atıyor + belim ağrıyor adet olacakmışım gibi

10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip etti 🥰 Şimdi hem sağ hem sol kasigima sancı atıyor + belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
Tek yumurta mı oluşmuştu canım?

Adaşımm bana çok dua et bu ay da benımkı tutsun cnjm benım rabbım saglıkla büyütmenı nasıp etsın ♥️🤰🏼🤗😇👼🏻O kdar mutlu oluyorum kı hamıle olanlara sankı kendım olmusum gibi

Back