- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.421
Ayyyyy çokkkk sevindimmmm tebrik ederim canım benimmmm hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn nasıl sevindim anlatamam sana kendim hamile kalmış gibiAğlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
tebrik ederim yaaa çok güzel,darısı bizlernde başına ne mutlu sana..Ağlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhepiniz dualarımdasınız Hâlâ ağlıyorum
Allah cümlemizden yardımcı olsunOyyy kuzum tebrik ederm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsincok mutlu oldum yaaa
Canım benim hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah. ÜstadAğlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun inşallah canımAğlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah cümlemizden razıolsun
10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip ettiKızlar ben aşılama için hazırlanıyorum bild
Hayırlı olsun inşallah canımben okumamış olabilirim de brlirtiler ve aşılama sürecini paylaşır mısın? Sorun neydi,kaç yumurtan oluştu vs?
Çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırla huzurla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsinAllah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhepiniz dualarımdasınız Hâlâ ağlıyorum
Tek yumurta mı oluşmuştu canım?10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip ettiŞimdi hem sağ hem sol kasigima sancı atıyor + belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
Çok geçmiş olsun canım bu arada..Tek yumurta mı oluşmuştu canım?
Harika haberAğlamaktan yazamadım Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen igeneyi yapalım dedi doktorTek yumurta mı oluşmuştu canım?
Allah razı olsun canım benimHarika haberTebrikler, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım bu arada..
Adaşımm bana çok dua et bu ay da benımkı tutsun cnjm benım rabbım saglıkla büyütmenı nasıp etsın10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip ettiŞimdi hem sağ hem sol kasigima sancı atıyor + belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?