• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Elazığ'da Fırat Üniv. hastanesine gidiyorum canım. Geçen ay ilk aşılamam tutmadı. Bu ay ara verdi. İlk adetimde tekrar aşılama yapılacak.
Hımm anladım canım bende ankarada gazi üniversitesi hastanesine gittim ilk aşılamamı yaptırdım baakalım sonuç bekliyorum olmazsa napcam nasıl yol izliycem bilemiyorum işte

Ben Elazığ'da Fırat Üniv. hastanesine gidiyorum canım. Geçen ay ilk aşılamam tutmadı. Bu ay ara verdi. İlk adetimde tekrar aşılama yapılacak.
bende malatya üniversite hastanesinde bu ay ilk aşılamamı yaptım tutmadı ama doktor 3-4 ay kadar ilacın vücudundan çıkmasını beklesen iyi olur dedi. 3-4 ay çok değil mi yaa. senin doktorun 1 ay ara onermiş ne güzel

Hımm anladım canım bende ankarada gazi üniversitesi hastanesine gittim ilk aşılamamı yaptırdım baakalım sonuç bekliyorum olmazsa napcam nasıl yol izliycem bilemiyorum işte
inşaallah tutar canım. daha fazla bekletmesin rabbim

bende malatya üniversite hastanesinde bu ay ilk aşılamamı yaptım tutmadı ama doktor 3-4 ay kadar ilacın vücudundan çıkmasını beklesen iyi olur dedi. 3-4 ay çok değil mi yaa. senin doktorun 1 ay ara onermiş ne güzel
Kendi öyle önerdi canım. 2.Aşılama tutmazsa da sanırım yine 1 ay verir. Ondan sonra tüp bebek dedi.

aminn rabbim biran önce hepimize nasip eder bu güzel duyguyu inşallah bakalım benimde sonuç öğrenmeme 6 gün kaldı hayırlısı bakalım ama olmamış tutmamış gibi geliyor hayırlısı olsun ne diim
Oyle dusunme. Rabbimden istemeye devam et. Bol bol fetih suresi okumaya calis 😉

Back