- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.261
Hayirlisi olsun insallahKızlaaarrrr@Cdmtprbll hamişşş darısı size inşallahhh C Capanin Gururu Teyom L Loriklorik Fit mutlu anne @damlayla89 @dekrsz @olite @Ahenfatma @Berivan95 @asli1993 @huzun kovan kusu ve tüm arkadaşlarım ❤
Ayy bende sayfadakiler sayesinde heyecanlandım sabah gidip kan vermeyi düşünüyorum Rabbim hiç kimsenin hevesini kursağında bırakmasınKız ben umutlandırmıyorum Allah vermiş işte daha nolsun. Sen aynı eltim gibisin o aynı senin testin gibi çıkmıştı sonucu wc de oturup bekliyordu patladım artık kapıyı vurdum noldu dedim testi uzattı bi tek ben sevindim o olmadığını düşünüyordu ama hamileydi. Sonra zaten dr a gitti hamile
Rabbim gönlünüze göre versin canımıniçiHayirlisi olsun insallah❤darisi ben ve tum bekleyenlere olsun . Ben bu ay umudum bitti . Obur aya umut yüklüyorum
Yok kuzum artık gebelik için kilo vermicem inan kiloyla alakali değil bu işler onu anladım benim iki katim insanlar hamile kalıyorken ben kalamıyorsam nasipte yok demek ki Rabbim gönül ferahlığı versin insAllah bana daha başka diyecek bisey yok artık maddi açıdan da zorlamak istemiyorum artık ilacmis tedaviymis ovu testiymis bi bucuk senedir testler verdiğim paranın haddi hesabı yokAh bilmez miyim. Hem de ideal kilona ulaşman senin için de daha iyi olur kuzum. Sağlıklı bir gebelik de sağlar sağlıklı kilo
Amin insalllaahhhhh kuzucuklarin annesiiiRabbim gönlünüze göre versin canımıniçi
Cok haklisinYok kuzum artık gebelik için kilo vermicem inan kiloyla alakali değil bu işler onu anladım benim iki katim insanlar hamile kalıyorken ben kalamıyorsam nasipte yok demek ki Rabbim gönül ferahlığı versin insAllah bana daha başka diyecek bisey yok artık maddi açıdan da zorlamak istemiyorum artık ilacmis tedaviymis ovu testiymis bi bucuk senedir testler verdiğim paranın haddi hesabı yok
Aminnn aminnn inşallah hadi sabah erkenden gidip tahlil ver bize de haber et meraktan ölürüm ben. Ayy benim de adete 5 gün vardı şimdi 7 haftalık hamileyim hızlı geçiyor zamanAyy bende sayfadakiler sayesinde heyecanlandım sabah gidip kan vermeyi düşünüyorum Rabbim hiç kimsenin hevesini kursağında bırakmasın ☺
Hadi ya bi an heveslenmistim offf☹Canım kullandığımız ilaçlar , çatlatma iğnesi, sonrasında ben hep duphaston da kullandım.. bunlar hep hormon. Gebelikle benzer belirtiler olmasına sebep oluyor
Bi de su kk dan kopabilsem inan çok daha rahat olucam sanırım daha çok takıyorumCok haklisin
Rabbim inşallah bu ay nasip etsin kuzum daha çok bekletmesinYok kuzum artık gebelik için kilo vermicem inan kiloyla alakali değil bu işler onu anladım benim iki katim insanlar hamile kalıyorken ben kalamıyorsam nasipte yok demek ki Rabbim gönül ferahlığı versin insAllah bana daha başka diyecek bisey yok artık maddi açıdan da zorlamak istemiyorum artık ilacmis tedaviymis ovu testiymis bi bucuk senedir testler verdiğim paranın haddi hesabı yok
Hepinizinden Allah razı olsun hamile olsamda olmasam da umut oldunuz bana Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canlarımAminnn aminnn inşallah hadi sabah erkenden gidip tahlil ver bize de haber et meraktan ölürüm ben. Ayy benim de adete 5 gün vardı şimdi 7 haftalık hamileyim hızlı geçiyor zaman
Hayırlısı olsun canım benim bu aydan da umudum tükendi içimde olmadı hissiyatı var yine adetim cok geçikmez insAllahRabbim inşallah bu ay nasip etsin kuzum daha çok bekletmesin
Canım 5-50 arası bir hcg değerin çıkacaktır. Sonucu bekliyoruzHepinizinden Allah razı olsun hamile olsamda olmasam da umut oldunuz bana Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canlarım
Ya sen neden böyle yapıyosun daha 10 gün var adete yapma nolurHayırlısı olsun canım benim bu aydan da umudum tükendi içimde olmadı hissiyatı var yine adetim cok geçikmez insAllah
O biraz zor. Bak ben hamileyim ama yine de burdayım çünkü aile gibi olduk dert ortağıyız nasıl bırakırım kiBi de su kk dan kopabilsem inan çok daha rahat olucam sanırım daha çok takıyorum
İnşallah canım benim olumlu yada olumsuz ne çıkarsa çıksın haber vereceğimCanım 5-50 arası bir hcg değerin çıkacaktır. Sonucu bekliyoruz
İnan olumlu düşünüp adet olunca insan daha da yıkılıyor bunu her ay anladım artık olmuyor diye kabullencemYa sen neden böyle yapıyosun daha 10 gün var adete yapma nolur
Zor işte biliyorum ama bi şekilde uzak kalmam gerek sanırım kuzumO biraz zor. Bak ben hamileyim ama yine de burdayım çünkü aile gibi olduk dert ortağıyız nasıl bırakırım ki
Nasıl rahat ediyorsan öyle olsun canım ama bence umudunu yitirme. Ben yine de bu ay senin için olumsuz değilimİnan olumlu düşünüp adet olunca insan daha da yıkılıyor bunu her ay anladım artık olmuyor diye kabullencem
Saol cnm insAllah Rabbim insAllah ya nasip eder ya da bu ikinci annelik sevdasını yüreğimden alır gerçekten zor geliyor artıkNasıl rahat ediyorsan öyle olsun canım ama bence umudunu yitirme. Ben yine de bu ay senin için olumsuz değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?