Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bende sayfadakiler sayesinde heyecanlandım sabah gidip kan vermeyi düşünüyorum Rabbim hiç kimsenin hevesini kursağında bırakmasın

Ah bilmez miyim. Hem de ideal kilona ulaşman senin için de daha iyi olur kuzum. Sağlıklı bir gebelik de sağlar sağlıklı kilo
Yok kuzum artık gebelik için kilo vermicem inan kiloyla alakali değil bu işler onu anladım benim iki katim insanlar hamile kalıyorken ben kalamıyorsam nasipte yok demek ki Rabbim gönül ferahlığı versin insAllah bana daha başka diyecek bisey yok artık maddi açıdan da zorlamak istemiyorum artık ilacmis tedaviymis ovu testiymis bi bucuk senedir testler verdiğim paranın haddi hesabı yok

Cok haklisin

Ayy bende sayfadakiler sayesinde heyecanlandım sabah gidip kan vermeyi düşünüyorum Rabbim hiç kimsenin hevesini kursağında bırakmasın ☺
Aminnn aminnn inşallah hadi sabah erkenden gidip tahlil ver bize de haber et meraktan ölürüm ben. Ayy benim de adete 5 gün vardı şimdi 7 haftalık hamileyim hızlı geçiyor zaman

Rabbim inşallah bu ay nasip etsin kuzum daha çok bekletmesin

Aminnn aminnn inşallah hadi sabah erkenden gidip tahlil ver bize de haber et meraktan ölürüm ben. Ayy benim de adete 5 gün vardı şimdi 7 haftalık hamileyim hızlı geçiyor zaman
Hepinizinden Allah razı olsun hamile olsamda olmasam da umut oldunuz bana Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canlarım

Nasıl rahat ediyorsan öyle olsun canım ama bence umudunu yitirme. Ben yine de bu ay senin için olumsuz değilim
Saol cnm insAllah Rabbim insAllah ya nasip eder ya da bu ikinci annelik sevdasını yüreğimden alır gerçekten zor geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…