- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.221
Teşekkür ederim tatlımen iyisi 14 ve sonrası canım gün sonrasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim tatlımen iyisi 14 ve sonrası canım gün sonrasi
İğne olamadım eczanede yoktu doktorum da yarın muayeneye gel duruma bakalım dedi geç kalmışsın iğne olma dedi yani belki yarın hala çatlamadıysa yaptırır. Ama bana dün çatlamış gibi geldi bakalım doğru mu hissetmişim yarın görücexCanım evet aşılamayla oldu. 32-40 saat aralığında çatlama olabiliyor. Çatlatma iğnesini vurulduğundan gün de dahil 3 gün ilişki öneriyorlar
Çok sağol canım benimBu ayda yaptırıyorum canım doktorumla konuştum. Olmazsa bu da eğer tekrar konuşacağız. Lütfen olsun artık. Yumurta kontrolü için jinekoloğa git aşılama için merkeze git. Sürekli bir koşturmaca devir daim içindeyiz. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Ben ovulasyon testi kullandım canım ama sadece takvimin gösterdiği zamanlarda koyuluğu yakaladım. Aşağı yukarı tuttu zamanı. Onun dışında yapmadım başka ama okuduğuma göre bazı kadınlarda adet başlangıcına yakın tekrar yumurtlama olabiliyormuş.
öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. bu arada canım bende aşılama yaptırdım ilk defa benimde yaptıralı 8 gün oldu şimdi sürekli kendimi dinliyorum kendimde belirtiler arıyorum bu süreç bildiğin gibi zor geçiyor sana sorum nasıl geçti seninki belirtilerin nelerdiCanım hoşgeldin aminnn Rabbim sana da nasip etsin. Ben de aşılama ile ilk denemede hamile kaldım şimdi ikizlerimi bekliyorum. Aşılamanın 11. günü dayanamayıp erken gebelik testi yapıp pozitif görmüştüm. Sonra aynı gün kanda da çıkmıştı pozitif olduğu . Olumsuz düşünme. ben de çok korkuyorum ve olmayacağını düşünüyordum ama Rabbim olsun dedi ve oldu. Hatta ben istedim bir göz Rabbim verdi ikiz göz. Umudunu yitirme
Merhaba benimde ilk aşılamam 10.günümdeyim.merhaba arkadşlar aşılama yaptırıp benim gibi gün sayan var mı
Belirtiler psikolojik canım çoğunlukla. İstediğimiz için hamileliğe yorumluyoruz. Olmayınca da yıkıntı oluşturuyor. Bu ay hiç canımı dinlemeyeceğimöncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. bu arada canım bende aşılama yaptırdım ilk defa benimde yaptıralı 8 gün oldu şimdi sürekli kendimi dinliyorum kendimde belirtiler arıyorum bu süreç bildiğin gibi zor geçiyor sana sorum nasıl geçti seninki belirtilerin nelerdi
Benimki ilk defa oldu tabi merakliyimda ordan burdan yorumlar okuyorum kim neler yasamis bende hangisi var diye paranoyak oldum vallaBelirtiler psikolojik canım çoğunlukla. İstediğimiz için hamileliğe yorumluyoruz. Olmayınca da yıkıntı oluşturuyor. Bu ay hiç canımı dinlemeyeceğim
Bende 8. Gunum bakalim hayirlisi olsun bekliyoruz iste ama gecmiyo zamanMerhaba benimde ilk aşılamam 10.günümdeyim.
İnşallah canım benim hayal gibi geliyor şuan bana ama yıkılmadım ayaktayımCanım pes etmek yok bende adeti bekliyorum inşallah yarın olurum yoksa 3.gun hafta sonuna denk gelecek stresli bir dönemden geçiyoruz ama bunun mutluluğunu yasiyacaz insallah
Bizde birgün o çift çizgiyi göreceğiz mutlaka pes etmek yokkkİnşallah canım benim hayal gibi geliyor şuan bana ama yıkılmadım ayaktayım
dlk-f bak burada sorunun cevabını paylaşmıştım. Tabiki herkesin belirtileri çok başkadır. Kiminde de hiç olmaz. Bu yüzden bu paylaşımım sadece benim yaşadıklarım, onu söyleyeyim sonra kimseyi üzmüş olmayayım Umarım bu ay gebr kalırsınAşılamada yaşadığım belirtileri gün be gün not aldım. Hepimiz merak edip araştırmışızdır. Aşılamanın ilk günü ikinci günü belirtileri diye.. Belirtiler herkeste farklı olacaktır tabi ki. Ama sizlere fikir vermesi adına paylaşıyorum. Umarım hepiniz pozitifi görürsünüz :
1- Aşılamanın ilk günü. Gazım çok ve karnımda ağrılı şişlik var
2-Aşılamanın 2. Günü az hissedilir ve ara ara kasık ağrısı, gaz, karın şişliği
3-Aşılamanın 3. Günü göğüste hassasiyet, gaz, karında şişlik, aşırı nadir aralıkta kasıkta hafif ağrı, dudak ve dil kuruluğu
4-Aşılamanın 4. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda ilk günlere göre daha belirgin ağrı, yoğun sıvı beyaz renk akıntı,sürekli dudak ve dil kuruluğu.
5-Aşılamanın 5. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,yorgunluk
6-Aşılamanın 6. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı ve wc de ,bacak bacak üstüne atarak otururken kasığa saplanan ağrı, ayakta fazla durunca şiddetli kasık ve sırt ağrısı
7-Aşılamanın 7. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı, genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı
8-Aşılamanın 8. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda belirgin ağrı, adet olacakmış gibi bir his. Gaz. Aşırı uyku hali, yorgunluk,kasıklarda batma
9-Aşılamanın 9. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Karında şişlik. Adet sancısı gibi sancı,kasıklarda batma
10- Aşılamanın 10. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Alıngan, gergin ruh hali
11- Aşılamanın 11.Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Kasıklarda batma. Erken gebelik testi ve normal gebelik testi pozitif, kanda 38
Canım gece 1 de kendim vurdum, 32 saat sonra sabah 8 de hastanedeydim. Sperm hazırlandı filan, 34. Saatte aşılamam yapıldıKızlar sizler aşılamanızı kaçıncı saatte oldunuz. Benim gittiğim dr cuma yumurtalara göre çatlatma iğnesi vericek ben öğlen 2 gibi iğneyi olmuş olucam ama o cumartesi günü aşılama yapacağını söyledi. E bu şekilde 24 saat sonra aşılama olmuş oluyor. Ayy yine bi sürü belirsizlik yaaa yardımcı olun bana ☹
Aşılamadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıldı mıCanım gece 1 de kendim vurdum, 32 saat sonra sabah 8 de hastanedeydim. Sperm hazırlandı filan, 34. Saatte aşılamam yapıldı
10 günü 8.97 ydi benimKızlar adetin 11. Günü yumurta boyutu kaçtı sizde?
Hayır canım aşılama günü ultrasona girmedim zaten yumurtalarım büyümüştü ve önceki aylardaki klomen tecrübemizde yumurtalarım çatlamışlardı. Normalde de çatlama problemim yoktu.Aşılamadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıldı mı
Canim cok teskkur ederim hem paylasimin icin hemde guzel dileklerin icin. Bende yarin insallh 9. Gunum olacak dudaklarimda kuruluk var ama ilk gunlerden beridir sanki catlayacakmis gibi yanma hissi de var dudagimda goguz uclarim agrimiyo ama genel gogus agrisi var son 2 3 gundur bide sanki sag taraf kaburgam batiyo gibi hissediyorum ama bu bayadir var kasik agrim yok gibi ama onun ustunde bi hafif agri varmis gibi bilemiyorum bunlar ne anlama geliyo tabi kendimi de kaptirmak istemiyorumdlk-f bak burada sorunun cevabını paylaşmıştım. Tabiki herkesin belirtileri çok başkadır. Kiminde de hiç olmaz. Bu yüzden bu paylaşımım sadece benim yaşadıklarım, onu söyleyeyim sonra kimseyi üzmüş olmayayım Umarım bu ay gebr kalırsın