• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de su kk dan kopabilsem inan çok daha rahat olucam sanırım daha çok takıyorum
Ben 1 ay uzaklasmak istiyorum buralardan 😑cunku herkes belirti soyluyor baska baska seyler soyluyorlar .ister istemez biz de takiliyoruz kendimizde ariyoruz zorla belirti ariyoruz .bu ay rahat bi kafayla gecirmek istiyorum

Ben 1 ay uzaklasmak istiyorum buralardan 😑cunku herkes belirti soyluyor baska baska seyler soyluyorlar .ister istemez biz de takiliyoruz kendimizde ariyoruz zorla belirti ariyoruz .bu ay rahat bi kafayla gecirmek istiyorum
Senin ne oldu canım. Ben de bu ay boşverdim inan. İşime odaklandım

Canım hoşgeldin aminnn Rabbim sana da nasip etsin. Ben de aşılama ile ilk denemede hamile kaldım şimdi ikizlerimi bekliyorum. Aşılamanın 11. günü dayanamayıp erken gebelik testi yapıp pozitif görmüştüm. Sonra aynı gün kanda da çıkmıştı pozitif olduğu . Olumsuz düşünme. ben de çok korkuyorum ve olmayacağını düşünüyordum ama Rabbim olsun dedi ve oldu. Hatta ben istedim bir göz Rabbim verdi ikiz göz. Umudunu yitirme
Canım sende erken ögrenmişsin gebeligi doktor vajinal ultrasonda mı bakıyodu

Back