• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok teskkur ederim hem paylasimin icin hemde guzel dileklerin icin. Bende yarin insallh 9. Gunum olacak dudaklarimda kuruluk var ama ilk gunlerden beridir sanki catlayacakmis gibi yanma hissi de var dudagimda goguz uclarim agrimiyo ama genel gogus agrisi var son 2 3 gundur bide sanki sag taraf kaburgam batiyo gibi hissediyorum ama bu bayadir var kasik agrim yok gibi ama onun ustunde bi hafif agri varmis gibi bilemiyorum bunlar ne anlama geliyo tabi kendimi de kaptirmak istemiyorum😔😞
Canım kendimizi çok dinleyince hiç olmayacak şeyleri bile belirti sanıyoruz. Ben öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım ve her ay yaşadığım belirtilerle kendimi gebe sanıyordum. Tabi 13 ay boyunca da negatif gördüm. Bu ay da doğal olarak gebelik belirtileri oluşunca, gebe değilimdir kesin dedim hep. Korkuyorum. Eşim merakından test almıştı ve 1,5 hafta yapmamıştım.benim sana tavsiyem, kendini dinleme ve merak edip test yapma. Test zamanını bekle. Allah hayırlısını versin inşallah

Insall
Canım kendimizi çok dinleyince hiç olmayacak şeyleri bile belirti sanıyoruz. Ben öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım ve her ay yaşadığım belirtilerle kendimi gebe sanıyordum. Tabi 13 ay boyunca da negatif gördüm. Bu ay da doğal olarak gebelik belirtileri oluşunca, gebe değilimdir kesin dedim hep. Korkuyorum. Eşim merakından test almıştı ve 1,5 hafta yapmamıştım.benim sana tavsiyem, kendini dinleme ve merak edip test yapma. Test zamanını bekle. Allah hayırlısını versin inşallah
Insallh canim allah isteyen herkese biran once nasip eder ama boyle seyler yasamam neyle baglantili peki bana asilamadan sonra jel verdi onu kullaniyorum onun harici bise kullanmiyorum bu belirtilerin sebebi sadece jel mi olabilir yani

Insall
Insallh canim allah isteyen herkese biran once nasip eder ama boyle seyler yasamam neyle baglantili peki bana asilamadan sonra jel verdi onu kullaniyorum onun harici bise kullanmiyorum bu belirtilerin sebebi sadece jel mi olabilir yani
Canım kullandığımız ilaçlar , çatlatma iğnesi, sonrasında ben hep duphaston da kullandım.. bunlar hep hormon. Gebelikle benzer belirtiler olmasına sebep oluyor

Eee tamam hayırlı olsun Allah analı banalı büyütsün sağlıkla kucağına almak nasip olsun :anneadayı: :emir_bebek: :KK200: Uğurlu topikimizin yeni anne adayı:KK19:
Ya ama ablam hamileyken mide bulantısı felan aşırı oluyordu bende sadece hasta olacakmışım gibi belim ağrıyor boş yere de umutlanmam istemiyorum 😣

LaRisaCca LaRisaCca canım ben pazartesiye kadar adet olmazsam salı kan vericem sonuca göre de spora gidicem 3 ay hiç bi şu yapmayı düşünmüyorum artık yoruldum gerçekten kilo bari veririm insAllah
Canım ara vermek dinlenmek iyi gelir. Üst üste negatif gördüğümüzde kalbimiz felç oluyor. Hak veriyorum sana

Ya ama ablam hamileyken mide bulantısı felan aşırı oluyordu bende sadece hasta olacakmışım gibi belim ağrıyor boş yere de umutlanmam istemiyorum 😣
E bende de bulantı yok. Şuan hiçbir gebelik belirtim yok. Herkeste olacak diye birşey yok ki. 6. Haftadan sonra başlar bulantı. Ama bende hiç olmadı

Ya dur nolur boş yere umutlanmak isteniyorum Allah sesini duysun , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🥰
Kız ben umutlandırmıyorum Allah vermiş işte daha nolsun. Sen aynı eltim gibisin o aynı senin testin gibi çıkmıştı sonucu wc de oturup bekliyordu patladım artık kapıyı vurdum noldu dedim testi uzattı bi tek ben sevindim o olmadığını düşünüyordu ama hamileydi. Sonra zaten dr a gitti hamile 🥰

E bende de bulantı yok. Şuan hiçbir gebelik belirtim yok. Herkeste olacak diye birşey yok ki. 6. Haftadan sonra başlar bulantı. Ama bende hiç olmadı
[/QUOT
Sadece bu sabah açlık hissiyle uyandim sabah 8 gibi sanki 2 gün yemek yememiş gibi acıkmıştım içim geçti resmen ☺️

Aynen oyle hamilelil yok kelimesini duymaktan da görmekten de yoruldum bi bucuk senedir
Ah bilmez miyim. Hem de ideal kilona ulaşman senin için de daha iyi olur kuzum. Sağlıklı bir gebelik de sağlar sağlıklı kilo

Back