Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet aşılamayla oldu. 32-40 saat aralığında çatlama olabiliyor. Çatlatma iğnesini vurulduğundan gün de dahil 3 gün ilişki öneriyorlar
İğne olamadım eczanede yoktu doktorum da yarın muayeneye gel duruma bakalım dedi geç kalmışsın iğne olma dedi yani belki yarın hala çatlamadıysa yaptırır. Ama bana dün çatlamış gibi geldi bakalım doğru mu hissetmişim yarın görücex

Çok sağol canım benim

öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. bu arada canım bende aşılama yaptırdım ilk defa benimde yaptıralı 8 gün oldu şimdi sürekli kendimi dinliyorum kendimde belirtiler arıyorum bu süreç bildiğin gibi zor geçiyor sana sorum nasıl geçti seninki belirtilerin nelerdi

Belirtiler psikolojik canım çoğunlukla. İstediğimiz için hamileliğe yorumluyoruz. Olmayınca da yıkıntı oluşturuyor. Bu ay hiç canımı dinlemeyeceğim

Belirtiler psikolojik canım çoğunlukla. İstediğimiz için hamileliğe yorumluyoruz. Olmayınca da yıkıntı oluşturuyor. Bu ay hiç canımı dinlemeyeceğim
Benimki ilk defa oldu tabi merakliyimda ordan burdan yorumlar okuyorum kim neler yasamis bende hangisi var diye paranoyak oldum valla

Canım pes etmek yok bende adeti bekliyorum inşallah yarın olurum yoksa 3.gun hafta sonuna denk gelecek stresli bir dönemden geçiyoruz ama bunun mutluluğunu yasiyacaz insallah
İnşallah canım benim hayal gibi geliyor şuan bana ama yıkılmadım ayaktayım

dlk-f bak burada sorunun cevabını paylaşmıştım. Tabiki herkesin belirtileri çok başkadır. Kiminde de hiç olmaz. Bu yüzden bu paylaşımım sadece benim yaşadıklarım, onu söyleyeyim sonra kimseyi üzmüş olmayayım Umarım bu ay gebr kalırsın

Kızlar sizler aşılamanızı kaçıncı saatte oldunuz. Benim gittiğim dr cuma yumurtalara göre çatlatma iğnesi vericek ben öğlen 2 gibi iğneyi olmuş olucam ama o cumartesi günü aşılama yapacağını söyledi. E bu şekilde 24 saat sonra aşılama olmuş oluyor. Ayy yine bi sürü belirsizlik yaaa yardımcı olun bana

Canım gece 1 de kendim vurdum, 32 saat sonra sabah 8 de hastanedeydim. Sperm hazırlandı filan, 34. Saatte aşılamam yapıldı

Aşılamadan önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakıldı mı
Hayır canım aşılama günü ultrasona girmedim zaten yumurtalarım büyümüştü ve önceki aylardaki klomen tecrübemizde yumurtalarım çatlamışlardı. Normalde de çatlama problemim yoktu.

Canim cok teskkur ederim hem paylasimin icin hemde guzel dileklerin icin. Bende yarin insallh 9. Gunum olacak dudaklarimda kuruluk var ama ilk gunlerden beridir sanki catlayacakmis gibi yanma hissi de var dudagimda goguz uclarim agrimiyo ama genel gogus agrisi var son 2 3 gundur bide sanki sag taraf kaburgam batiyo gibi hissediyorum ama bu bayadir var kasik agrim yok gibi ama onun ustunde bi hafif agri varmis gibi bilemiyorum bunlar ne anlama geliyo tabi kendimi de kaptirmak istemiyorum

Adetime 5 gün var hiç bir belirtim yok sadece belim ağrıyor niyeyse hiç umudum yok hasta olacak gibiyim

Eklentiler

• IMG-20191009-WA0001.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…