• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizin ikiz miydi? ne bileyim bir değer bile yazmıyor. yani 2 olur 3 olur. bu değersiz bi sonuç oldu. o derecede düşük. bekleyelim bakalım. inşallah geç döllenmedir. dediği günleri değerlendirdik hep.
Hayırlısı olsun kuzucum umarım bebeğin seninledir :KK19:

testlerim.jpg

Muhtemelen.. Ben de öyle düşünüyorum. Ama zaten hakkın varsa değerlendir. Nerden bilebilirsin ki olmayacağını ? Benim aşılama günü izmirde toplantım vardı. Yumurta büyüklüklerine göre de bir gün sonra çat iğnesi yapamıyorum çünkü yumurta çatlayacaktı bu durumda. Toplantımı iptal ettim ve aşılamamı yaptırdım. Düşünmüştüm ki %5 ya da 10 ihtimalle gebe kalacağım, toplantıya gitsem daha iyi olur ama sonra içimden bir ses dediki yaptır ve yaptırdım. Sonuç , hamileyim. Bazen içimizdeki sese kulak vermek gerekiyor.
Sanırım bende yüzde şansımı deneyeceğim. Zaten normal olmuyor. Olsa zaten ovulasyon testi işe deneyeceğim. Umarım 5. Tutar🤗🤗

Kızlar merhaba. Bugün dr kontrolüme gittim pazartesi kontrolüme gittiğimdeki boyutlarla aynı çıktı yumurtalarım biri 16 diğerleri 12 ve 14 mm hiç büyümemiş bi sorun yok cuma bakıcaz tekrar dedi ama niye büyümüyolarki ☹️

Merhaba kızlar,
az önce doktorumla konuştum yeni tedaviye başlamak için. 4. aşılama negatif olursa bir görüşme randevusu istedi ama en erken randevu Aralık ayında.
Sanırım gidişat ile ilgili konuşacak ama tam emin değilim.

Bu arada 7 aşılamaya kadar hakkım var. 3 tane kaldı.
Bana dedi ki istersem 5. aşılamaya başlayabilirsin ya da Aralık ayına kadar görüşme randevusunu bekleyebilirsin.

Sizce ne yapayım bir fikir verir misiniz? Bir yanım bekle diyor bir yanım hakkım varken Aralığa kadar devam et Aralıkta da tutmazsa görüş diyor🤔🤔🤔🤔
Hakkın varsa sağlık olarak ve psikolojik olarak da çok etkilenmiyorsan yine aşılama yaptır canım

Kızlar merhaba. Bugün dr kontrolüme gittim pazartesi kontrolüme gittiğimdeki boyutlarla aynı çıktı yumurtalarım biri 16 diğerleri 12 ve 14 mm hiç büyümemiş bi sorun yok cuma bakıcaz tekrar dedi ama niye büyümüyolarki ☹
Sen yine takibe devam ediyor musun canım. Ben bu ay serbeste denemedeyim.

LaRisaCca LaRisaCca olite olite M MiyavKedi rengarenk44 rengarenk44 asli1993 asli1993 Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar birşey soracaktım. Yumurta çatlaması ayda sadece bir kez mi oluyor. Yoksa farklı boyuttaki yumurtalar farklı günler de çatlayabiliyor mu? Dünden beri yanlarımda ağrı var, takvimde de dün yumurtlama günü görünüyordu. Ama ovulasyon testinde çizgi çok koyu çıkmadı. Regl den sonra gün aşırı hep değirlendirmeye çalışıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

LaRisaCca LaRisaCca olite olite M MiyavKedi rengarenk44 rengarenk44 asli1993 asli1993 Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar birşey soracaktım. Yumurta çatlaması ayda sadece bir kez mi oluyor. Yoksa farklı boyuttaki yumurtalar farklı günler de çatlayabiliyor mu? Dünden beri yanlarımda ağrı var, takvimde de dün yumurtlama günü görünüyordu. Ama ovulasyon testinde çizgi çok koyu çıkmadı. Regl den sonra gün aşırı hep değirlendirmeye çalışıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ovulasyon testinde hiç koyuluk görüp sonra açılma oldumu cnm

Dream1988 Dream1988 kiz ben seni farkli kişi sandım bizim damlaymissin 😍😁
Bu tedavin guzel sonuclanir insAllah cnm

Ahahahah azcik degisiklik yaptim:) belki sans getirir kuzum :) insallah umarim ya temennim o yondee doktorda diyo bu ay artk guzel sonuclar alalim die de

Kızlar merhaba. Bugün dr kontrolüme gittim pazartesi kontrolüme gittiğimdeki boyutlarla aynı çıktı yumurtalarım biri 16 diğerleri 12 ve 14 mm hiç büyümemiş bi sorun yok cuma bakıcaz tekrar dedi ama niye büyümüyolarki ☹
Canım ilacın dozunu arttırmayı önerdi mi doktorun ?

Kuzum adet sonunda vücut bir yumurta atarmış bir de normal yumurtlama döneminde atarmış. Biz bu ay Fit mutlu anne Fit mutlu anne nde gördük ki adet sonunda gerçekten de vücuttan yumurta atılıyor. O bu ay ovü. testiyle düzenli takip etti. Sonra da normal yumurtlama zamanı yumurta attı. Ve şuana kadar tekrar atmadı. Benim de bildiğim kadarıyla adetin son günü ve sonrasında gün aşırı değerlendirme en doğrusu. bir de boşalma olmayan günün sabahında verim artıyormuş.yani sabah erken saatlerde. yine son yıllarda bilim adamlarının araştırmalarına göre ilk ilişkiden bir süre sonra olan 2. ilişkide olan boşalmada spermler daha ileri hareketliliği yüksek seviyede oluyormuş.

vala canım onu bende bilemiyorum
Aynen ben de sana benzer durumdayım canım. Ovulasyon çıktı ama çok koyu değildi. O yüzden sordum
ben 17 eylülde yumurtlama gordum aslında
Ahahahah azcik degisiklik yaptim:) belki sans getirir kuzum :) insallah umarim ya temennim o yondee doktorda diyo bu ay artk guzel sonuclar alalim die de
InsAllah canım

Back