- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.181
Hayırlısı olsun kuzucum umarım bebeğin seninledirsizin ikiz miydi? ne bileyim bir değer bile yazmıyor. yani 2 olur 3 olur. bu değersiz bi sonuç oldu. o derecede düşük. bekleyelim bakalım. inşallah geç döllenmedir. dediği günleri değerlendirdik hep.
Maşallah subhanallah sağlıkla kavuşun.. benimde 6 yaşında oğlum var Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı ..evet Allah sağlık verirse ikiz benimkiler
Sanırım bende yüzde şansımı deneyeceğim. Zaten normal olmuyor. Olsa zaten ovulasyon testi işe deneyeceğim. Umarım 5. TutarMuhtemelen.. Ben de öyle düşünüyorum. Ama zaten hakkın varsa değerlendir. Nerden bilebilirsin ki olmayacağını ? Benim aşılama günü izmirde toplantım vardı. Yumurta büyüklüklerine göre de bir gün sonra çat iğnesi yapamıyorum çünkü yumurta çatlayacaktı bu durumda. Toplantımı iptal ettim ve aşılamamı yaptırdım. Düşünmüştüm ki %5 ya da 10 ihtimalle gebe kalacağım, toplantıya gitsem daha iyi olur ama sonra içimden bir ses dediki yaptır ve yaptırdım. Sonuç , hamileyim. Bazen içimizdeki sese kulak vermek gerekiyor.
Hakkın varsa sağlık olarak ve psikolojik olarak da çok etkilenmiyorsan yine aşılama yaptır canımMerhaba kızlar,
az önce doktorumla konuştum yeni tedaviye başlamak için. 4. aşılama negatif olursa bir görüşme randevusu istedi ama en erken randevu Aralık ayında.
Sanırım gidişat ile ilgili konuşacak ama tam emin değilim.
Bu arada 7 aşılamaya kadar hakkım var. 3 tane kaldı.
Bana dedi ki istersem 5. aşılamaya başlayabilirsin ya da Aralık ayına kadar görüşme randevusunu bekleyebilirsin.
Sizce ne yapayım bir fikir verir misiniz? Bir yanım bekle diyor bir yanım hakkım varken Aralığa kadar devam et Aralıkta da tutmazsa görüş diyor
Sen yine takibe devam ediyor musun canım. Ben bu ay serbeste denemedeyim.Kızlar merhaba. Bugün dr kontrolüme gittim pazartesi kontrolüme gittiğimdeki boyutlarla aynı çıktı yumurtalarım biri 16 diğerleri 12 ve 14 mm hiç büyümemiş bi sorun yok cuma bakıcaz tekrar dedi ama niye büyümüyolarki ☹
Aynen ben de sana benzer durumdayım canım. Ovulasyon çıktı ama çok koyu değildi. O yüzden sordumKızlar demin ovu testi yaptım tertemiz kasık ağrısı sebebim yumurtlama değilmiş demek ki
Evet canm başka bir dr la devam ediyorum bu sefer Fostimon kullandım iğneSen yine takibe devam ediyor musun canım. Ben bu ay serbeste denemedeyim.
LaRisaCca olite M MiyavKedi rengarenk44 asli1993 Fit mutlu anne kızlar birşey soracaktım. Yumurta çatlaması ayda sadece bir kez mi oluyor. Yoksa farklı boyuttaki yumurtalar farklı günler de çatlayabiliyor mu? Dünden beri yanlarımda ağrı var, takvimde de dün yumurtlama günü görünüyordu. Ama ovulasyon testinde çizgi çok koyu çıkmadı. Regl den sonra gün aşırı hep değirlendirmeye çalışıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
hergün düzenli yapmadım aslında. Sabah erken yapamadığım için. Bir bugün yaptım öyle çıktıOvulasyon testinde hiç koyuluk görüp sonra açılma oldumu cnm
Onu anlamak için düzenli takipte olman lazım ama sen zaten gün aşırı değerlendiriyorsan sıkıntı yokhergün düzenli yapmadım aslında. Sabah erken yapamadığım için. Bir bugün yaptım öyle çıktı
Dream1988 kiz ben seni farkli kişi sandım bizim damlaymissin
Bu tedavin guzel sonuclanir insAllah cnm
Canım ilacın dozunu arttırmayı önerdi mi doktorun ?Kızlar merhaba. Bugün dr kontrolüme gittim pazartesi kontrolüme gittiğimdeki boyutlarla aynı çıktı yumurtalarım biri 16 diğerleri 12 ve 14 mm hiç büyümemiş bi sorun yok cuma bakıcaz tekrar dedi ama niye büyümüyolarki ☹
Kuzum adet sonunda vücut bir yumurta atarmış bir de normal yumurtlama döneminde atarmış. Biz bu ayLaRisaCca olite M MiyavKedi rengarenk44 asli1993 Fit mutlu anne kızlar birşey soracaktım. Yumurta çatlaması ayda sadece bir kez mi oluyor. Yoksa farklı boyuttaki yumurtalar farklı günler de çatlayabiliyor mu? Dünden beri yanlarımda ağrı var, takvimde de dün yumurtlama günü görünüyordu. Ama ovulasyon testinde çizgi çok koyu çıkmadı. Regl den sonra gün aşırı hep değirlendirmeye çalışıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
vala canım onu bende bilemiyorumLaRisaCca olite M MiyavKedi rengarenk44 asli1993 Fit mutlu anne kızlar birşey soracaktım. Yumurta çatlaması ayda sadece bir kez mi oluyor. Yoksa farklı boyuttaki yumurtalar farklı günler de çatlayabiliyor mu? Dünden beri yanlarımda ağrı var, takvimde de dün yumurtlama günü görünüyordu. Ama ovulasyon testinde çizgi çok koyu çıkmadı. Regl den sonra gün aşırı hep değirlendirmeye çalışıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ben 17 eylülde yumurtlama gordum aslındaAynen ben de sana benzer durumdayım canım. Ovulasyon çıktı ama çok koyu değildi. O yüzden sordum
InsAllah canımAhahahah azcik degisiklik yaptim:) belki sans getirir kuzum :) insallah umarim ya temennim o yondee doktorda diyo bu ay artk guzel sonuclar alalim die de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?