• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin nolur 🙏 tek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..
hayırlısı olsun canım inş. acaba kontrolde neye bakıcak? herhalde çatlamş mı çatlamamş mı ona bakacak :super:

hayırlısı olsun canım inş. acaba kontrolde neye bakıcak? herhalde çatlamş mı çatlamamş mı ona bakacak :super:

Evet ya gecen ayda bakti mutlaka bakiyo catlamis mi die bende psikolojik olarak sanki alttan muayene olunca spermlere bisey olur mu fln gibi geliyoda cok sacma tabi doktorda guldu:)

InsAllah cnm üşüme degilde vücut ısısı fazlalığı oluyordu
Dunbaksam yemekten sonra sol kasığımda yine agri oldu baya ama hafiften karnıma da giriyirdu agri ara ara sabah yine müthiş ağrı vardi uyandgmda ama simdi yine gecti niye oluyor acaba ya ovu testinde Catlamayi gördüm kist vs olabilor mi ki
Sanmıyorum canım kist değildir. regl ne zaman

Canım selamlar amin inşallah darısı sana olsunn :KK19: Kuzum hayır ben ilk gebeliğimde de bunda da yerleşme yaşamadım
Insallah ya benim asilamam tutmadi sanirim kahverengi leke gordum.devami gelir sanirim 🤣kafayi yedim artik bakmak istemiyorum devamina korkuyorum dehset verici manzarayi gormek istemiykrum🤣

Insallah ya benim asilamam tutmadi sanirim kahverengi leke gordum.devami gelir sanirim 🤣kafayi yedim artik bakmak istemiyorum devamina korkuyorum dehset verici manzarayi gormek istemiykrum🤣
Canım belki de sende yerleşme olmuştur hiç öyle düşünme bende olmadı diye sende de olmayacak anlamına gelmez ki.

Yerleşme oladabilir olmayadabilir yani dimi bugün ki ovu nasıl çıkacak bklm acaba yumurtlama ağrısı mi ki
Canım yerleşme ağrısı da olabilir. Adet olmadan on gün önce ağrıların oluyor muydu ? hesap ettiğinde çatlamadan sonra 8.-9. güne denk geliyorsa gömülmeye çalışıyordur. kendini kontrol et bu aşamada öncelerden farklı belirtilerin var mı mesela ?

Canım yerleşme ağrısı da olabilir. Adet olmadan on gün önce ağrıların oluyor muydu ? hesap ettiğinde çatlamadan sonra 8.-9. güne denk geliyorsa gömülmeye çalışıyordur. kendini kontrol et bu aşamada öncelerden farklı belirtilerin var mı mesela ?
Böyle bi ağrım ilk defa oldu karın ağrım olurdu adetr bi hafta on gun kala ama belirgin seklde sadece kasik agrisi olmazdi

27 Eylül pik 29unda tamamen silikleşti ovu testim insAllah gömülmedir 🤲😍
Tamam işte bak o günlere denk geliyor o yüzden bu ağrılar gömülme ağrısı olabilir. Eğer tutunabilirse Allah ın izniyle gebelik olacaktır. Bu ara temizlikti filan yorma kendini.

Back