- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.161
sırt ağrım var benimde yatakta yatarken baya zorlanıyorum boyle çıtlasa rahatlicam sanki ama geçmiyor baş ağrım var bu ay cok ilişki oldu ya ondan kurutmaya calistim ama saçlar zor oluyorBende çok ciddi sırt ağrısı oldu o günlerde . bel değil, sırt. sende de oluyor mu bu tip şeyler
InsAllah ya bklm ben bi on gun daha mi beklicrm test icin simdiTamam işte bak o günlere denk geliyor o yüzden bu ağrılar gömülme ağrısı olabilir. Eğer tutunabilirse Allah ın izniyle gebelik olacaktır. Bu ara temizlikti filan yorma kendini.
Canım hayır bence sen regle kadar bekle çünkü seninki ilaçlı değil spontan oldu. Bu yüzden bizimkine göre döllenme zamanı filan daha geç olabilir. Kanda geç görünebilir. Kesinlikle regl tarihinden önce yapma.LaRisaCca canım 13 ekimde belli olur mu sence varsa spora yazılmıştım haftaya pazartesi başlıyor seanslar
Amin insaallahInsallah hakkınızda hayırlısı olur
Peki memnun musun nasil bir yol izliyor senin tedavindeAnladım canım bende şuan gözde akademi de zercan hocaya gidiyorum
Hoşgeldin canım selamKızlar selam :) ben de bugün ovitrelle vurulcam inş. klomen kullandık bu ay iki yane yumurta oluştu. Aslında ben dün yumurta çatlamış gibi hissettim bi batma olur demişti doktorum onu hissettim galiba, dünü de değerlendirdik öyle olunca. Birazdan da çatlatma iğnesi olucam
tamam cnm bklm sabretcrz artkCanım hayır bence sen regle kadar bekle çünkü seninki ilaçlı değil spontan oldu. Bu yüzden bizimkine göre döllenme zamanı filan daha geç olabilir. Kanda geç görünebilir. Kesinlikle regl tarihinden önce yapma.
InsAllah rastgelsin cnm hadi hayrlisiKızlar selam :) ben de bugün ovitrelle vurulcam inş. klomen kullandık bu ay iki yane yumurta oluştu. Aslında ben dün yumurta çatlamış gibi hissettim bi batma olur demişti doktorum onu hissettim galiba, dünü de değerlendirdik öyle olunca. Birazdan da çatlatma iğnesi olucam
Sen aşılamayla gebe kalmıştın değil mi? Dün değerlendirdik bugün 3te iğne olucam. Yeni doktorum 32 saat dedi eskisi 36 demişti. Perşembe sabahı tekrar değerlendiricez bakalım inşallah innşallah bu ay alırım güzel haberi, sizlere de veririm :)Hoşgeldin canım selamBugünleri sıklıkla değerlendirmeye çalışın lütfen İnşallah bu ay gebe kalırsın
Güzek haberleri veririz inşallah :) bat 23ü. Daha çoook var nasıl geçcek zamantamam cnm bklm sabretcrz artk
InsAllah rastgelsin cnm hadi hayrlisi
Canım evet aşılamayla oldu. 32-40 saat aralığında çatlama olabiliyor. Çatlatma iğnesini vurulduğundan gün de dahil 3 gün ilişki öneriyorlarSen aşılamayla gebe kalmıştın değil mi? Dün değerlendirdik bugün 3te iğne olucam. Yeni doktorum 32 saat dedi eskisi 36 demişti. Perşembe sabahı tekrar değerlendiricez bakalım inşallah innşallah bu ay alırım güzel haberi, sizlere de veririm :)
Canım tedavine devam et. her aşılamada ihtimal artıyormuş diyorlarMerhaba kızlar,
az önce doktorumla konuştum yeni tedaviye başlamak için. 4. aşılama negatif olursa bir görüşme randevusu istedi ama en erken randevu Aralık ayında.
Sanırım gidişat ile ilgili konuşacak ama tam emin değilim.
Bu arada 7 aşılamaya kadar hakkım var. 3 tane kaldı.
Bana dedi ki istersem 5. aşılamaya başlayabilirsin ya da Aralık ayına kadar görüşme randevusunu bekleyebilirsin.
Sizce ne yapayım bir fikir verir misiniz? Bir yanım bekle diyor bir yanım hakkım varken Aralığa kadar devam et Aralıkta da tutmazsa görüş diyor
Erken olabilir canım regl tarihini bekle bence ümitsiz olmaben vardım. 27 eylül çatlatma iğnesi oldu. bugün iğneden sonra12.günüm. kan verdim negatif. erken mi verdim sizce? adet günüm 13 ekim
Bana da Aralığa kadar boş durmak anlamsız geliyor. En azından 7 ye kadar tamamlayım bari.Canım tedavine devam et. her aşılamada ihtimal artıyormuş diyorlar
Ben çatlatma iğnesinin 13. günü test yapmıştım sonuç görmüştüm ama erken döllenmeydi. Senin bu şekilde olmayabilir adet tarihini bekle lütfen bence de erkenben vardım. 27 eylül çatlatma iğnesi oldu. bugün iğneden sonra12.günüm. kan verdim negatif. erken mi verdim sizce? adet günüm 13 ekim
sizin ikiz miydi? ne bileyim bir değer bile yazmıyor. yani 2 olur 3 olur. bu değersiz bi sonuç oldu. o derecede düşük. bekleyelim bakalım. inşallah geç döllenmedir. dediği günleri değerlendirdik hep.Ben çatlatma iğnesinin 13. günü test yapmıştım sonuç görmüştüm ama erken döllenmeydi. Senin bu şekilde olmayabilir adet tarihini bekle lütfen bence de erken
Muhtemelen.. Ben de öyle düşünüyorum. Ama zaten hakkın varsa değerlendir. Nerden bilebilirsin ki olmayacağını ? Benim aşılama günü izmirde toplantım vardı. Yumurta büyüklüklerine göre de bir gün sonra çat iğnesi yapamıyorum çünkü yumurta çatlayacaktı bu durumda. Toplantımı iptal ettim ve aşılamamı yaptırdım. Düşünmüştüm ki %5 ya da 10 ihtimalle gebe kalacağım, toplantıya gitsem daha iyi olur ama sonra içimden bir ses dediki yaptır ve yaptırdım. Sonuç , hamileyim. Bazen içimizdeki sese kulak vermek gerekiyor.Bana da Aralığa kadar boş durmak anlamsız geliyor. En azından 7 ye kadar tamamlayım bari.
Sanırım tüp bebek ile ilgili konuşacak. Yani tahminimce ya da başka testler varsa onları anlatacak.
sizin ikiz miydi? ne bileyim bir değer bile yazmıyor. yani 2 olur 3 olur. bu değersiz bi sonuç oldu. o derecede düşük. bekleyelim bakalım. inşallah geç döllenmedir. dediği günleri değerlendirdik hep. inşallah dediğin gibi olur hayırlısı ile canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?