- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.121
Pis adet niye başlıyor yaKan testine gitmedim canım çünkü adet başladı bugün. Belliydi böyle bir şey olacağı. Nasipse diğer aya bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pis adet niye başlıyor yaKan testine gitmedim canım çünkü adet başladı bugün. Belliydi böyle bir şey olacağı. Nasipse diğer aya bakalım
14.gunmu başladı adetin canim hayirlisi olsun yeni bir gün yeni bir ay umudumuz olsun bizde birgün anne olacağızKan testine gitmedim canım çünkü adet başladı bugün. Belliydi böyle bir şey olacağı. Nasipse diğer aya bakalım
Kızzz başlasın şişiyorum bu sefer. dombik dombikPis adet niye başlıyor ya
Öyle canım valla. Ama beklediğim bir durumdu şaşırmadım14.gunmu başladı adetin canim hayirlisi olsun yeni bir gün yeni bir ay umudumuz olsun bizde birgün anne olacağız
Gelecek ay ben hamileyim ben hamileyim diyelim kızlar birseyi çok dersek olurmuşÖyle canım valla. Ama beklediğim bir durumdu şaşırmadım
Yaaa cok uzuldum)Evet ben 10 11. Gün gördüm testte ama ben dün düşük yaptım tek gebelikti sağlıksızmış. Arkasından hemen kalırsın diyolar ama acaba yine çatlatma iğnesi falan kullanmama gerek kalcakmı nolcak bilmiyorum
Femara meme kanserinde kullanılan bir ilaç olduğu için reçetesiz vermezler diye düşünüyorum , Her ihtimalle rağmen doktor kontrolünde kullan canım bence .Herkese merhaba!Negatif çıkan hamilelik testinden sonra tefl bekliyordum,normalde düzensiz olan rehl hemen oldu.Tekrar femaraya başladık bugün.Bu ay olur mu bilmiyorum olmazsa artık aşılamaya geçmek istediğimi söyleyeceğim sanırım.
Bir sorum olacak femara kullananlara,doktor teçete yazmadı bana reçetesiz femara alabiliyor muyuz?(parayla alacağım raporum yok zaten)
Benim de geçen ay tutmadı bu ay dotoruma tekrar sordum elimde ilacım vardı tekrardan başladımHerkese merhaba!Negatif çıkan hamilelik testinden sonra tefl bekliyordum,normalde düzensiz olan rehl hemen oldu.Tekrar femaraya başladık bugün.Bu ay olur mu bilmiyorum olmazsa artık aşılamaya geçmek istediğimi söyleyeceğim sanırım.
Bir sorum olacak femara kullananlara,doktor teçete yazmadı bana reçetesiz femara alabiliyor muyuz?(parayla alacağım raporum yok zaten)
Yok zaten doktor istedi kullanmamı ama reçete yazmadı Neyse bir şansımı deneyeyim olmadı yazdıracağım artıkFemara meme kanserinde kullanılan bir ilaç olduğu için reçetesiz vermezler diye düşünüyorum , Her ihtimalle rağmen doktor kontrolünde kullan canım bence .
Sen aklina gelem soruyu yaz ben cevaplayayim o zaman canimTabiki memnun olurum. Ama sayfayı çok sabote etmeme adına istersen özelden yaz canım
Ben universitede doc. Dr.Gorkem tuncay a gidiyorum. Ondan once de gozde akademi de tarik goksel gule gitmiştimBende Malatya da zafer mahallesinde oturuyorum Hangi doktora gidiyorsunuz
evet canım aynen böyleydi inşallah bu ay gebe kalırsın. Adet öncesi üşüme terleme vs.. oluyor muydu sendeKızlaaaar ya benim sol kasığımda çok ağrı hissediyorum böyle karnımın içine de inceden sancı giriyor sıcak basması var bi terliyorum bi üşüyorum gibi yaaaaa adet mi olacam ki hamile olanlar sizde böyle agri olmuş muydu yerleşmeden dolayı olabilir mi ki
Insallah hakkınızda hayırlısı olurMemnun oldum canim. Ben tedavimi burda Universite hastanesindeki tup bebek ve infertilite docentiyle yurutuyorum. Haftaya konusucaz bakalim ikna edebilirsek tup bebege baslicaz
Anladım canım bende şuan gözde akademi de zercan hocaya gidiyorumBen universitede doc. Dr.Gorkem tuncay a gidiyorum. Ondan once de gozde akademi de tarik goksel gule gitmiştim
O kadar üzgünüm ki... Tek dileğim Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik versinEvet ben 10 11. Gün gördüm testte ama ben dün düşük yaptım tek gebelikti sağlıksızmış. Arkasından hemen kalırsın diyolar ama acaba yine çatlatma iğnesi falan kullanmama gerek kalcakmı nolcak bilmiyorum
Canım senin şu pozitif olma durumuna bayılıyorum Allah esirgesin seni maşallah sanaKan testine gitmedim canım çünkü adet başladı bugün. Belliydi böyle bir şey olacağı. Nasipse diğer aya bakalım
Canım biz de kendimiz talepte bulunduk aşılamayı yoksa doktor bir kaç ay daha klomen deneyeelim diyordu.Ama talep edince tamam dedi ve rapor çıkardı bana. Bence sizde bir iletişim kopukluğu var ya ilerde kullandıracağım olmazsa dedi doktorun sana ya da reçete yazmayı unuttu. bir görüş doktorunla muhakkak çünkü reçetesiz satılan ilaçlar değil bunlar.Herkese merhaba!Negatif çıkan hamilelik testinden sonra tefl bekliyordum,normalde düzensiz olan rehl hemen oldu.Tekrar femaraya başladık bugün.Bu ay olur mu bilmiyorum olmazsa artık aşılamaya geçmek istediğimi söyleyeceğim sanırım.
InsAllah cnm üşüme degilde vücut ısısı fazlalığı oluyorduevet canım aynen böyleydi inşallah bu ay gebe kalırsın. Adet öncesi üşüme terleme vs.. oluyor muydu sende
Allahım hayırlısı ile gönlündekini nasip etsinnnBugün de test yaptım ama negatif inşallah hemen adet olurum yeniden tedaviye baslamak istiyorum yeni bir gün yeni bir ay umudumuz olsun...insallah