Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamanın 9. Günü mü yani çok erken değil mi. Bakmak için
Ben yukarıda yazdığım gibi sadece ve sadece iğnenin etkisinin geçip geçmediğine baktım. Bundan sonra ki yapacağım testlerde en azından içimde kalmayacak iğne etkisi mi gebelik mi diye.Yoksa tabiki de 9. gün çok ama çok erken.
Ben bu süreçte 4 aşılamada birazcıkta olsa vücudumu tanıdım.:super::super::super:

Dayanamıyorum vallahi 10 tane test aldım 14. Güne kadar yapacağım. Seninde böyle gitgide çizgi koyulaşmış mıydı?
Yok canım benim bugün iğnenin 11. günü test yaptım bir kaç mesaj üstte.Bende çizgi kayboldu iğnenin etkisi geçti. Yine de eşime test aldırdım yapacağım.
Senin iğnenin kaçıncı günü bugün?

İnşallah gitgide koyulaşır pozitifi görürsün canım.:super:
Ben dün başladım test yapmaya ilk test 4. Gün alttaki 5. Gün yarında yapacağım. Ama kanda belli olur asıl ben sadece kendimi iyi hissediyorum böyle. İğnenin etkisi kaçıncı gün geçti sende? Yani kaçıncı gün kayboldu bende ona göre hazırlayayım kendimi 😪 inşallah senin kanda çıkar Bebiş haberi alır çok mutlu olursunuz eşinle 🙏🏻

Ben dün başladım test yapmaya ilk test 4. Gün alttaki 5. Gün yarında yapacağım. Ama kanda belli olur asıl ben sadece kendimi iyi hissediyorum böyle. İğnenin etkisi kaçıncı gün geçti sende? Yani kaçıncı gün kayboldu bende ona göre hazırlayayım kendimi 😪 inşallah senin kanda çıkar Bebiş haberi alır çok mutlu olursunuz eşinle 🙏🏻
11. Gündeyim canım bugün yaptım negatif çıktı. Belki 10.Gün de negatifti bilemiyorum. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. Umarım sende aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın 🙏🙏

Selam kızlar nasılsınız?:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK24::KK24::KK24::KK24:
Bugün çatlatma iğnesinin 11. günü. Sadece iğnenin etkisini görmek amaçlı idrar testi yaptım. İlk yaptığımda fotoda görünmeyen hayal bir çizgi çıktı çok ama çok zor görünüyordu ve şimdi kayboldu.
Şimdi çizginin tekrar koyulaşmasını bekleyeceğim. :işsiz::işsiz:
Not: ben çok sabırsızım:rolleyes::rolleyes: ondan hemen yaptım çünkü diğer 3 negatif aşılamam da da 11. günler yapmıştım.Diğer negatif aşılamalarım ile bu da aynı belirtiler taşıdığı için ben bunu da negatif olacak diye düşünüyorum. Günü gününe semptomlar aynı çünkü.

Not 2: sizler 15. gününüzü bekleyin benim gibi yapmayın ben süreci ezberledim çünkü.:KK70::KK70::KK70::KK70:
Not 3: kendime kahve keyfi şimdi :kahve::kahve:
Eki Görüntüle 2541482

B Berivan95 Bak canım testim burda.🤗

11. Gündeyim canım bugün yaptım negatif çıktı. Belki 10.Gün de negatifti bilemiyorum. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. Umarım sende aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın 🙏🙏
Benimki aşılama değil klomen ovitrelle kullandım ben. Ben zaten 4 aylık evliyim. Daha yeniyimMa PCo olunca korktum doktorumda başladı. Sanırım 10. Güne kadar pozitif oluyor sonra negatife dönüyor

Hayır canım iğne gününü baz alıyorum. Hiç yanıltmadı bu güne kadar. Bu da negatif olacak.
Hiç öyle düşünme rabbimden umut kesilmez bak benim yumurtam geçen Pazartesi 8,97 mm ydi doktorum bir dahaki aya kaldı ama prosedür gereği gel dedi Perşembe günü ben çalıştığım için nöbetçi olduğu günler gidiyorum nöbet gününü değiştirmiş Cuma olmuş. Başka hastaneye gittim içimden bir ses git dedi o doktor ultrason yapmadan imkanı yok 2 günde büyümez dedi 14,5 mm olmuş. Şok oldu. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım hemen dedi Cuma gittim yani bir gün sonra 20 mm olmuştu. Doktorum olursa mucize çocuk olacak dedi

Hiç öyle düşünme rabbimden umut kesilmez bak benim yumurtam geçen Pazartesi 8,97 mm ydi doktorum bir dahaki aya kaldı ama prosedür gereği gel dedi Perşembe günü ben çalıştığım için nöbetçi olduğu günler gidiyorum nöbet gününü değiştirmiş Cuma olmuş. Başka hastaneye gittim içimden bir ses git dedi o doktor ultrason yapmadan imkanı yok 2 günde büyümez dedi 14,5 mm olmuş. Şok oldu. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım hemen dedi Cuma gittim yani bir gün sonra 20 mm olmuştu. Doktorum olursa mucize çocuk olacak dedi
Yok ümit kesmedim de görünen köyde klavuz istemiyor. Belki önümüzde ki ay tutar belli olmaz.

Bende onu sayarsam 10 gün yapıyor 2 gün sanrı test yapsam çıkar mi acaba
Sanırım iğnenin etkisi geçer ama bu tabi kişiye göre değişir canım. Ben kafamı bu kadar yorup çatlatmaktansa yapar hergün rahatlarım. Fenalık gelir bana ay oldumu tuttu mu iğne etkisi bitti mi vs. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dediğim gibi benim 4. Alışamam bedenimin tepkisini ezberledim az çok.
Olumsuz olsada üzülmeyeceğim için çok kafaya takmıyorum ondan hergün yapıyorum ben.

X