• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

Evet ilkte kalmıştım şimdi ikinci için bu ay ikinci ayımız ama iğneyi bulamadım yok kaç eczane aradım ilcelerı aradım eczane eczane dolaştım yok malesef siz bu günleri de değerlendırın bat 5 Mart mı sizinde
Merhaba :) peki ilkte iğneden sonra kaçıncı günde hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba benim dün iğne sonrası 12. Günümdü kan verdim negatif çıktı da pozitife döner mi acaba diye bekliyorum :(

Folibol,duphaston,klomen ve ovitrelle ilaç tedavilerim bu sırayla bugün kontrole gittim 5+1 günlük şuanda fakat sol tarafımdaki yumurtam kist olmuş rahmimden büyük derecede ve iç kanama yapıyor şuanda ilk tedavimde tuttu allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Çok sevindim Allah sağlıkla hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Benim tanı infertilite benim tedavide sırasıyla folik asit klomen ovitrella ve duphaston olarak ilerledi 26 şubatta oldum ilk defa iğneyi hiçbir belirttim yok hatta regl öncesi sinir zuhr etti bünyeye

İlk seferde mi hamile kaldınız Allah bagislasin bu arada🙂bende dün iğneyi oldum artık beklemeye geçtik.bu arada evet zor bulunuyormus eczanede söylemişlerdi.buyuk kapsamlı eczanelerde sorgulatin inşallah bulursunuz
otvirelle yi nerden buldunhz acaba bende ariyorum yok hic bi yerde

Merhaba hanımlar bende 22sinde iğne vuruldum bu 2. Denemem ilk denemem geçen sene ovitrelleydi tuttu ama düşük yaptım bu sene tekrar denedim ama bu sefer gonapeptly diye bir iğne verdi doktor bir sağ göbekten bir sol göbekten yaptım.bugün 3. Günüm sizde durumlar nasıl acaba? Bu arada ben 2 buçuk yıllık evliyim 3 düşük yaşadım 2 si doğal 1i iğne ileydi.kimyasal düşük yaşadım sonra kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim 4 aydır folik asit artı ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum.
ovitrelleyi nerden buldunuz acaba kac gundur bulamadim

Back
X