• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

Merhaba Belirtileriniz ne oldu son tutunmasında? Benimde 3. Denemem🥲 12. Gündeyim
Ya bebeklerim iki yaşında çok hatirlamamakla beraber
Ill hatırladıklarım burun kanaması
Mide bulantısı felaket
Göğsü hassasiyeti
Karin ve kasik ağrılarıydı
Test yaptınız mi

Ya bebeklerim iki yaşında çok hatirlamamakla beraber
Ill hatırladıklarım burun kanaması
Mide bulantısı felaket
Göğsü hassasiyeti
Karin ve kasik ağrılarıydı
Test yaptınız mi
Yok hayır yapmadım bende sadece kasık ağrısı var o da çok değil😢 galiba gene tutmadı

Merhabalar bende 13 şubata iğne vuruldum çok bi yan etki yapmadı bende sadece 2 gün karın ağrısı oldu ilk iğnem inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz

Şuan bende aynı tedaviyi görüyorum iğneyi vurdurduktan sonra 15.vurdurduğum gün dahil 16.günüm sol baştaki bir kaç günlük ortadaki 13 günlük sağdakide 15 günlük lütfen yorum gelsin sizce varmıdır yarın kan testi vericem sizce iğnenin etkisi devammı ediyor bilmiyorum ? Aynı durumu yaşayanlar dönebilir mi ?
Canım selam eğer 14 günün ustundeyse bu test doğru olabilir iki çizgi hadi inşallah be kuzum hayırlısı olsun kan testi ver bizede haber ver

Ayyyy hayırlı olsun gözün aydın cokkksevindim canimm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah gerçekten çok ama çok sevindim darısı başıma inşallah benim içinde dua et sen hamissin artık duaların kabul olur🌸🌸🌸canım benim ❤️❤️❤️🫶
Çok teşekkür ederim allahım evlat isteyen herkese nasip eylesin inşallah.🙏🏼❤️

Back