- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
Bilmiyom vallah inşallah canmAcaba neden ki inşallah hamileyizdir
Bak şimdi benimde aklıma takıldıKızlar gğn sayarken iğne olduğunuz günü de sayıyor musunuz?
Mesela ben geçtiğimiz Cuma günü iğne oldum. Şu an 5.günde miyim 6.günde mi? Ona göre idrar tahlilini erken yapmayayım...
Ya erken yapıp yalancı pozitif görüp üzülmek istemiyorum ama bir gün bile fazladan beklemeye de sabredemeyeceğim galibaBak şimdi benimde aklıma takıldı
İğne gününü saymıyoruz canlar ilişkiye bigün sonra başlıyoruz o yüzden iğneden sonra ki gün sayım başlıyooBak şimdi benimde aklıma takıldı
Valla ben yalancı pozitifi gördüm meraktan yaptım etki geçmişmi diye geçmemişYa erken yapıp yalancı pozitif görüp üzülmek istemiyorum ama bir gün bile fazladan beklemeye de sabredemeyeceğim galiba
Teşekkürler aydınlattığın içinİğne gününü saymıyoruz canlar ilişkiye bigün sonra başlıyoruz o yüzden iğneden sonra ki gün sayım başlıyoo
Yapma daha canım zaten 10 gün etkisi sürüyormuş bu İğnenin bebiş olmasa da var gözükürYa erken yapıp yalancı pozitif görüp üzülmek istemiyorum ama bir gün bile fazladan beklemeye de sabredemeyeceğim galiba
Tamam canım, gerektiği güne kadar beklerim çok sağol. Gerektiğinden fazlasını beklemeye sabredemiyorumYapma daha canım zaten 10 gün etkisi sürüyormuş bu İğnenin bebiş olmasa da var gözükür
Kişiden kişiye değişiyor diye okumuştum diğer konularda benYapma daha canım zaten 10 gün etkisi sürüyormuş bu İğnenin bebiş olmasa da var gözükür
Ay bir tane öylesine yapsam mı ben de sırf şu çizgi nasıl çıkıyor diye meraktanValla ben yalancı pozitifi gördüm meraktan yaptım etki geçmişmi diye geçmemiş
Sabır sabır yaa sabırrrTamam canım, gerektiği güne kadar beklerim çok sağol. Gerektiğinden fazlasını beklemeye sabredemiyorum
Ay bir tane öylesine yapsam mı ben de sırf şu çizgi nasıl çıkıyor diye meraktan
Sabrımızın sonu selamet inşallah canımSabır sabır yaa sabırrr
İnşallahSabrımızın sonu selamet inşallah canım
Size bişey sorcam kızlar ya sürekli idrara çıkıyorum son üç gündür sizdede oluyormu acaba iğneden mi yoksa üşüttüm mü benİnşallah
Bende aynıyım kedi idrarı gibi azcık deli ediyo beni bende üşüttüğümü düşünüyorum bazen ama hep dikkat ediyorum ayaklarımdan su torbası eksik etmiyorum battaniyenin altından çıkmıyorum bazen karnımın içi acıyo şişlik var falan filan inşallah psikolojik değildirSize bişey sorcam kızlar ya sürekli idrara çıkıyorum son üç gündür sizdede oluyormu acaba iğneden mi yoksa üşüttüm mü ben
Canım benim bitane var zaten ya çok stres yaBende aynıyım kedi idrarı gibi azcık deli ediyo beni bende üşüttüğümü düşünüyorum bazen ama hep dikkat ediyorum ayaklarımdan su torbası eksik etmiyorum battaniyenin altından çıkmıyorum bazen karnımın içi acıyo şişlik var falan filan inşallah psikolojik değildir
Aynı durumdayım iğneden mi acep kiBende aynıyım kedi idrarı gibi azcık deli ediyo beni bende üşüttüğümü düşünüyorum bazen ama hep dikkat ediyorum ayaklarımdan su torbası eksik etmiyorum battaniyenin altından çıkmıyorum bazen karnımın içi acıyo şişlik var falan filan inşallah psikolojik değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?