- 1 Ekim 2013
- 8.463
- 20.515
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
merhaba arkadaslar 4aydir bebis istiyoruz 5.ayimiza girdik adetimin 3.gunu bugun tum hormon degerlerim cok guzelmis yani dr oyle soyledi.bn biraz aceleci oldugum icin 2.ay klomen verdi doktor.pesine igne yazdi ben kullanmak istemiyorum dedim burdan cok yorum okumustum agrisi cok oluyo diye.doktorda kendi kendine catlamasini da bekleyebilirsin tabiki bu igne sadece catladigi gunu kesinlestirmek icin,yumurtanin gereksiz buyuyup kaliteli halini kacirmama ihtimalini artirmak icin dedi vurulmadim.1 ay ara verdik ilaca.gecen ay yine klomen kullandim yine igne vurulmadm.bu ay yine yazdi (6 aya kadar problem olmaz dedi)
sizce igneyi vurdurmalimiyim? kullananlar varsa cok asiri agri yapiyomu? acikcasi catlamada problemim yoksa niye vurulumki diye dusunuyorum ama zamaninda catliyomu noluyo onu bilemiyorum yorumlarinizi bekliyorum
sizce igneyi vurdurmalimiyim? kullananlar varsa cok asiri agri yapiyomu? acikcasi catlamada problemim yoksa niye vurulumki diye dusunuyorum ama zamaninda catliyomu noluyo onu bilemiyorum yorumlarinizi bekliyorum