Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma iğnesi 7.günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavideniz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
81
41
38
36
Kızlar merhaba,
Ben bu ay adetimin 5.gunu klomen tedavisine başladım. Geçen hafta bugün saat 19.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum. Şuan kasiklarimda bi sızı var. Sağ kasigim arada daha net ağrıyor. Biraz once ovulasyon testi yaptim. Acaba pik verir mi diye. Aşağıda resimleri ekliyorum. Hamile miyim yoksa iğnenin etkisi mi bu bilemedim çok erken biliyorum. Aslında umidim de yok ama ümit etmek için böyle bir durum ile karşılaşan var mi hic merak ediyorum? Ya da 7.gun ignenin siz neler yasadiniz. Ilk tedavim tecrubesizim. Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• 20191211_213154.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 888
  • 20191211_213150.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 942
  • 20191211_213118.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 514
Ah kuzum bu ignenin müptelası olaraktan 2 denemeyle bir cok deneyim ve hayal kırıklığı yaşamamdan kaynaklı sana şunu söyleyebilirim ki 14.gune kadar cikan hic bir cizgiye guvenme. 14.gune kadarda test yapma 15.gun yap ve ondan sonra cikan cizgi ile umutlan ardındada kan ver. Çünkü benim 13.gune kadar silik çıkıp olmadığı zaman oldu.

Kuzum ben de erken diye gebelik testi yapmaya korktum ama bi cesaret ovulasyon testi yaptim resmen pik yani hani dedim belki bi isarettir ama ciks yani diyorsun sende nasildi ilk bir hafta catlatmadan sonra? Bende ara ara batma oldu ama oyle cok da degil. Ondan pek de umitli degilim yaa

Kuzum iğnede gebelik hormonu oldugu icin pik malesef benim ilk denemede tuttu ama kimyasal gebelik oldu. Ikincidede tutmadi. Bende kasik batmasi haricinde bi belirti olmamıştı bir de igneden kaynaklimi bilmiyorum sarı akintim fazlaydı.

Cnm bu teste şuan güvenme benim ki 14. Gune kadar boyle cikti ama hergun yap siliklesip yok. Olacak once sonra tekrar kirmizilasmaya başlarsa pozitif bol bol suyla ancak ignenin etkisini erken atabilirsin pozitif çıkmasının sebebi zaten beta hgc içermesi dikkat et kist te olabiliyor kasik ağrısı mide bulantısı ve göğüs ağrısı hepsi kistte var bendee olmuştu günüm gecti hamileyim dedim ve kist çıktı 2 tane hamilelik olsa o kadar erken belirti vermez

Yaaa çok geçmiş olsun canım benim. Ne zor işlermiş yaaa tum arkadaşlarım rahat rahat hamile kaldilar. Ben uğraş dur yaaa

Oyyy bende kist vardi 1 ay yasmin kullandim gitti. Yeniden olmasın yaaa ayyy bi umut iste dayanamadim ama doğru diyorsun hcg den ovulasyon testi de pik olmuş olabilir yaaa

Oyyy bende kist vardi 1 ay yasmin kullandim gitti. Yeniden olmasın yaaa ayyy bi umut iste dayanamadim ama doğru diyorsun hcg den ovulasyon testi de pik olmuş olabilir yaaa
Uzulme cnm ben aylarca denedim ger seferinde kist oldu bir kac ay ara verdim ve o sirada incir ve havuc kürü kullandım sadece ilkinde kimyasal gebelik oldu adetim bitdf bitmez tekrar kullandim yine hamile kaldım keseyi gördük sujur şimdi kalp atisini bekliyorum düşündükçe kafaya taktikca olmuyor saldın mi oluyor

Allah kimseye bu zorlukları yasatmasin kimseye çok zor çok allah biliyo bugün ağrım cokdu hala daha var ama ümitsiz olursa diye de korkuyorum

Nasıl saldın kuzum mesela

Peki kızlar bir şey soracağım; bu hcg hormonu sadece iğnenin içinde var değil mi? Ben klomen kullanacağım ondan dolayı da yalancı pozitif olur mu ?

Peki kızlar bir şey soracağım; bu hcg hormonu sadece iğnenin içinde var değil mi? Ben klomen kullanacağım ondan dolayı da yalancı pozitif olur mu ?
İğne yapmayacak mı Dr sana canım ben OVITRELLE iğne de olucam ve sanırım evet iğneden dolayı pozitif çıkıyormuş

Nasıl saldın kuzum mesela
Valla cnm o kadar yoruldum hayal kırıklığı oldu ki artık oldu oldu olmadı olmadı Allah'a bıraktım hiç dusunmedim o ay bide memlekete gittim hic aklima varmi yokmu getirmedim gelmedi salinca o ay hamile kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…