Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma iğnesi 13. gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

leyla91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
5
5
24
Merhaba her kese, aranıza yeni katıldım.Çok merak etdiğim bir şeyi sormak üzere buradayım. Pco hastasıyım, 15 eylül tarihinde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğne olduğum tarihden itibaren 3 gün ilişkim oldu kocamla. 9. günümde test yaptım iğneyle alâkalı pozitif çıktı. Bu gün 13. günümdeyim ve testim negatif. Regl tarihime 2 gün var. Bir kaç gün sonra tekrar yapsam pozitif çıkma ihtimâli var mıdır sizce ? 😔😔😔

Merhaba her kese, aranıza yeni katıldım.Çok merak etdiğim bir şeyi sormak üzere buradayım. Pco hastasıyım, 15 eylül tarihinde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum iğne olduğum tarihden itibaren 3 gün ilişkim oldu kocamla. 9. günümde test yaptım iğneyle alâkalı pozitif çıktı. Bu gün 13. günümdeyim ve testim negatif. Regl tarihime 2 gün var. Bir kaç gün sonra tekrar yapsam pozitif çıkma ihtimâli var mıdır sizce ? 😔😔😔
Evet vardır gönlünü ferah tut. Bak bende pcoyum, aşılama oldu benim. Catlatma ignesi 8.gun beta 15.15 di sonra 11.gun 3.10du. 14.gun 6.18. Simdi 18.gun olmasi lazim 107.16 ustelik asilama esnasinda esimin sperm degeri 1 milyon cikti yikama sonrasi 600bin kaldi doktor tutmaz dedi bana ustelik direk tuo bebek dedi cok sukur simdi hamileyim ben. Ustelik yumurtalar fazla uyarildi diye ohss oldum e gun haatanede yattim simsi ilac kullaniyorum. Sen sakin üzme kendini strese sokma bekle biraz da ben 16.gun negatif gorupde 17.fun pozitif olani gordum canim arkadasim. 🥰

Merhaba, bende herhangi bir sorun yok yalnızca ilaç kullanmadan adet olamıyorum. hsg sonrasında doktor 1-2 defa çatlatma iğnesi yaparız olur demişti. Çatlatma iğnesi süreci nasıl oluyor öncesinde ilaç vs kullanılıyor mu

Şuan seni çok iyi anlıyorum inşallah bidaki ay kalirsin bende beklemedeyim çok korkuyorum adet olucam diye bı belirtin falan varmidi benim adet olucakmisim gibi agrim var 11 .gunumdeyim
Bndede adet belirtileri vardı sonunda adet oldum doktora gittim ilaç yazdı 10 gün sonra gel çatlatma iğnesi ni yazicaz hayirlis bu ay tutar inşallah bnmki

Merhaba sizlere akil danışmak istedim bu ay catlatma ignesi olmustum. 10. Gunu hcg baktırdım sonuç 4 cikti sizce artma ihtimali var mıdır. Ya da iğne olup 10. Günde kan veren oldu mu aranizda

Merhabalar çatlatma iğnesi günü saymazsam 13.gün kan 5.33 çıktı sevunemedim çıkma ihtimali ya da yaşayan var mı

X