- 9 Mayıs 2019
- 46
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi 9593NaZeM9395
105 tl
Kızlar daha yeniyse yapmayın kan testi sitres yapıyosuz inşallah tutar inşallah olur ama daha çok erken 8 gün olmuş iğneyi vurulalı 10-14 gün arası iğnenin etkisi ile beta hcg yükseliyormuş en azında adetinize 2-3gün kalana kadar bekleyin daha kesin sonuç olur en kesin sonuç adet gecikmesi ile oluyo ama ben adetimden 4 gün önce ögrendim şuan zaman geçmiyo kalp atısını duyayım diye bekliyorum yeni öğrenseydim belki daha kolay gecerdi ilk öğrenmenin heycanıyla biraz sıkın dişinizi miniklerimizde bize gelmek için çabalıyolar bizler stres yaparak onların işlerini zorlaştırıyoruz aslında inşallah alotsınız müjdeli haberiBence hemen Bi kan testi var ben bugun yaptım belirgindir ama silik Bi şekilde ydi iğneden oda zaten her gün kontrol etmeyi düşünüyorum hatta bakalım belki kaybolmaz daha da koyulaşır
İğneyi nezaman oldun canım senÇok teşekkür ederim geri dönüşünüz için benim bugun 48. Saat doldu ama hala catlatma olmamı bekliycez dedi doktorum yinede 12 ve 36.saatleri de degerlendirdik rabbim büyük inşallah bu sefer olursizde sağlıklı Bi şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah
25 mayıs cumartesi saat 12 gibi oldum canım beklemedeyim rabbim şu mübarek günlerde bizede anne olmayı nasip eder inşallahİğneyi nezaman oldun canım sen
İyi bayramlr canım varmı bi haber bi gelişme 13 gün geçmiş iğnenin üstünden ben 14. Günde ikinci çizgiyi silik görmüştüm25 mayıs cumartesi saat 12 gibi oldum canım beklemedeyim rabbim şu mübarek günlerde bizede anne olmayı nasip eder inşallah
Canım durum ne bende 21 mayısta vurundum 10 gun sonra beta hch 5.88 cıktı adetimi bekleyim dedim bayram zamanı doktor ta yoktu. 3 gun gecti bugun oldum malesef. Dedim igne etkisi imiş oda. İdrar testimde pozitif cıkmış tı oysakiArkadaslar mehaba yeni katıldım ben hayırlı ramazanlar oncelikle.
Benim sat 17 nisan -28 nisan pazar günü ovitrelle vuruldum 29 nisanda ilişki dendi oldu zaten 30 nisanda kontrole gıttım yumurtamın catlamıs oldugunu gorduk 3 gün ust uste ılıskı dedı doktor tekrar oda oldu 2 gun once tekrar kontrole gıttım progestron tahlili yaptı ve ultrasondan rahıme baktı 9 mm dedi rahim duvarının kalınlıgı sanırım progestronumda gecen ay 10 du bu ay 17.57 ye yukselmiş dedi güzel dedi adetimi bekliyoruz suan daha 1 hafta var yardımcı olurmusunuz lutfen 1 hafta daha beklemek cok zor ıgnenin etkisi ne kadar suruyo ıdrar testı yapsam sonuc verırmı yardım edın yada benım gıbı olanlar yazabilirmi ???
Canım göğüs uçlarım sızlıyor 2 gündür gebelik testi negatif görünüyor ama ovülasyon testinde ikinci çizgi belirginleşiyor günden güne adetim beklemedeyimİyi bayramlr canım varmı bi haber bi gelişme 13 gün geçmiş iğnenin üstünden ben 14. Günde ikinci çizgiyi silik görmüştüm
Anladım canım adetine ne kadar varCanım göğüs uçlarım sızlıyor 2 gündür gebelik testi negatif görünüyor ama ovülasyon testinde ikinci çizgi belirginleşiyor günden güne adetim beklemedeyim
3 gün var canım dua et nolurAnladım canım adetine ne kadar var
Amin canım inşallah ama bu ayda olmadı sanırım kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve testler negatif reglime 2 gün varRabbim bebek sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin inşallah içinde de sana inşallah yakın zamanda alırız müjdeli haberi
Hayırlısı olsun canım uzme tatlı canını bundada vrdır bir hayır bence biraz kafanı topla şu konudan birz uzaklaş çok kafaya takıp stres yapıyıruz ister istemez o da etkiliyo düşünmemeye çalış bence yapabilirsen bi tatil yap kafanı dagıtAmin canım inşallah ama bu ayda olmadı sanırım kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve testler negatif reglime 2 gün var
Eşin muayene oldumu birde sen tüplerine baktırdınmıBenim iğne olalı 16. Günüm bitiyor bugun Çok umutluydum bu ay .Ama regl olmasamda belirtiler başladı.. bugun yarın gelir.10 ay oldu ara ara 5 ay klomen kullandım 2 kere iğne
Sperm değerleri iyi çıktı . Bende rahim filmini araştırıyorum şimdi .Ssk yok. O yüzden erteliyorum . 1 sene dolsun olmazsa genel sağlık sigortası ile bakıncam .Eşin muayene oldumu birde sen tüplerine baktırdınmı
Ben çalışmıyorum zaten . Eşimin sigortası yok . O yüzden tedavi için bile çok para harcadım bu 10 ayda . 600 tl ssk anlaşmalımı normal ssk sız mı?Özel bi yer var doktorum benide yönlendirmişti ama gerek kalmadı çok şükür 600 tl ye çekiyolarmış ama eşinin sigortadı yokmu
Biraz daha deneyim . 1 tane çocuğum olduğu için şimdilik dr. istemedi . Ama sezeryandan sonra yapışıklık olabilirmiş.Ssk ile ilgili bi bilgi vermediler özel bir yer oldugu için ssksızdır