- Konu Sahibi 9593NaZeM9395
Canım iğnede bhcg oldugu için normalde hamile olmasak bile çift çizgi çıkabiliyomuş doktorum oyle soylemişti ama bende senin gibi çok merak edip 10. Gün test yaptm ☺ negatif çıkmıştı içim rahattı o zaman çünkü iğnenin etkisi gecti artk sonuçlar dogru çıkar diye düşündüm 15. Gün yaptğmdı 2. Çizgi silikti benim şuan kanda gebeyim henüz kese gormedik inşallah haftaya gorcez bi terslik olmazsa ama senin 2 yumurtanda dollendiyse ondanda erken belli olabilir 2. Çizgi çok dikkat et sürekli uzan ayaklarını uzat düşük riski çok yüjsekmii ben şuan o kotkuyla savasıyorum resmen ililkiye girmeyin kesinlikle hiçbişeye uzanma ağır kaldırma hatta keseyi gorene kadar hiç bişey yapma bana oyle soyledi doktorum ben doktora gitmeden once evi temizlemiştim doktor kesinlikle yapma yorma kendini dedi dikkat et olurmu rabbim hakkında hayırlısını versin belirti arama kendinde sitres yapma inşa hayırlı haber alırsın bizede haber ver ☺
Ayyy inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et ne olur.. bu sabah ilk idrarla da yaptığım test biraz koyulaşınca dayanamayıp sabah erkenden işe gitmeden önce gidip kan verdim 19,95 çıkmış sonuç... ne sevinebiliyorum ne hamileyim diyebiliyorum hevesim kursağımda bekliyorum.. acaba 19,95 iğne etkisi olabilecek bir sonuç mu? İki gün sonra tekrar kan vericem..