- 4 Haziran 2012
- 876
- 674
- 303
- Konu Sahibi 9593NaZeM9395
Ben iki kere vuruldum iki kerede kanamam olmadı.Kızlar ovitrelle vurulduktan sonra kanamanız oldu mu. Kuzenım ıgne yaptırdı bugun 4.günü az bıraz kanaması olmus normal mı yoksa degıl mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki kere vuruldum iki kerede kanamam olmadı.Kızlar ovitrelle vurulduktan sonra kanamanız oldu mu. Kuzenım ıgne yaptırdı bugun 4.günü az bıraz kanaması olmus normal mı yoksa degıl mi
Benim oldu kanamam ama 17 gün sonra olmuştu kanamının yogunlugu ve rengi önemli diyebiliyorum ama doktoruna basvursun hemen çünkü 4 gün yerleşme için erken benmki yerleşme kanamasıydıKızlar ovitrelle vurulduktan sonra kanamanız oldu mu. Kuzenım ıgne yaptırdı bugun 4.günü az bıraz kanaması olmus normal mı yoksa degıl mi
Anladım canım adetini bekleyip tekrar doktora gitmekten başka çare yok malesefBiraz daha deneyim . 1 tane çocuğum olduğu için şimdilik dr. istemedi . Ama sezeryandan sonra yapışıklık olabilirmiş.
Tatil imkansız canım eşimin işi çok yoğun regl oldum bende bugun doktora gittim omega 3 ve ecopirin verdi onlara başlayacağım stres en büyük düşman diye doktorumda söyledi ama işte atamıyorum ki aklımdanHayırlısı olsun canım uzme tatlı canını bundada vrdır bir hayır bence biraz kafanı topla şu konudan birz uzaklaş çok kafaya takıp stres yapıyıruz ister istemez o da etkiliyo düşünmemeye çalış bence yapabilirsen bi tatil yap kafanı dagıt