Ovitrelle catlama iğnesini

Ayyy inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et ne olur.. bu sabah ilk idrarla da yaptığım test biraz koyulaşınca dayanamayıp sabah erkenden işe gitmeden önce gidip kan verdim 19,95 çıkmış sonuç... ne sevinebiliyorum ne hamileyim diyebiliyorum hevesim kursağımda bekliyorum.. acaba 19,95 iğne etkisi olabilecek bir sonuç mu? İki gün sonra tekrar kan vericem..

Canım seni çok iyi anlıyorum zaöan gevmiyo bian once olup olmadıgını gormek ıstıyosum ama bence adet gününü bekle adetinin 1. Günü yap olmazsan deger çok düşün şuan

Canım seni çok iyi anlıyorum zaöan gevmiyo bian once olup olmadıgını gormek ıstıyosum ama bence adet gününü bekle adetinin 1. Günü yap olmazsan deger çok düşün şuan
Haklısın canım adetim de her ay farklı bi tarihte oluyor. Bir ay 36 bir ay 20 günde bir ay 27 bir ay 22 günde bir oluyorum doktorum cumartesi yaptırmamı söylemişti son iki gün bekliyorum canım..

Ben 10. Gunumde yaptım negatifti tekrarlamadım artık gebelik yok dediö ve kabullendim bunu 14. Gunum kasık agrısı oldu 15. Gün yaptım ikinci çizgi silik çıktı o kadar silikki ben fark etmedim eşim farketti kanda 156 çıktı ama adetini bekle yani 3 gün sonra doktoruna gıt

Kızlar çatlatma iğnesine ne kadar ödediniz acaba?

Merhaba sizin adınıza çok sevindim benim bu ay 2. Ovitrelle deneyimim bugün iğnemi oldum ilişki takviminiz nasıldı iğneden kaç saat sonra ilişki oldu ve şu an son durumunuz nedir
Kusura bakmayın biraz gec yazdım ama saat öğlen 2 de iğne oldum ertesi gün akşam saat 11 de ilişki dedi doktor yani pazartesi salı günü kontrole gittim yumurtama baktı çatlamısmı diye catlamıstı perşembe gunune kadar hergün ilişki önerdi saat vermedi bizde iyi degerlendirdik diyelim ilişkiden sonra 30_40 dk kalkmadım ayaga neolur ne olmaz diye bu sekilde yaptım rabbim bu defa yuzunu guldursun müjdeli haberi al inşallah şuanda cuma günü kesesini gördük arife gunu kalp atısını duymaya gidicez kanda bhcg degerlerim çok iyimiş olması gerektiği gibi dedi doktor ama çok dikkatli olmak gerekiyo düşük riski devam ediyo zaten ilk 3 ay tehlike varmış gerek olmadıkca evden çıkma istraat et iş yapma dediler kalp atısını duyana kadar bende elimden gekdiğince dikkat ediyorum ama çok belirti yok hala sadece uykum sürekli var hep yorgunum arada bas donmesi oluyo nadir belirti aramayın kendinizde bence akısına bırakın ben oyke yaptım tutmadı heralde dedim test yapmadan önce giriştim ev temizledim cam kapı halı perde falan

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için benim bugun 48. Saat doldu ama hala catlatma olmamı bekliycez dedi doktorum yinede 12 ve 36.saatleri de degerlendirdik rabbim büyük inşallah bu sefer olur sizde sağlıklı Bi şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar merhaba bende 20 Mayıs’ta iğne vuruldum dün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok netti bi de ağrılarım oluyo baş ağrım da var sizce ümitlenmeli miyim ?

Kızlar merhaba bende 20 Mayıs’ta iğne vuruldum dün dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok netti bi de ağrılarım oluyo baş ağrım da var sizce ümitlenmeli miyim ?
Bence hemen Bi kan testi var ben bugun yaptım belirgindir ama silik Bi şekilde ydi iğneden oda zaten her gün kontrol etmeyi düşünüyorum hatta bakalım belki kaybolmaz daha da koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…