Ovitrelle catlama iğnesini

Bence hemen Bi kan testi var ben bugun yaptım belirgindir ama silik Bi şekilde ydi iğneden oda zaten her gün kontrol etmeyi düşünüyorum hatta bakalım belki kaybolmaz daha da koyulaşır 🙏
Kızlar daha yeniyse yapmayın kan testi sitres yapıyosuz inşallah tutar inşallah olur ama daha çok erken 8 gün olmuş iğneyi vurulalı 10-14 gün arası iğnenin etkisi ile beta hcg yükseliyormuş en azında adetinize 2-3gün kalana kadar bekleyin daha kesin sonuç olur en kesin sonuç adet gecikmesi ile oluyo ama ben adetimden 4 gün önce ögrendim şuan zaman geçmiyo kalp atısını duyayım diye bekliyorum yeni öğrenseydim belki daha kolay gecerdi ilk öğrenmenin heycanıyla biraz sıkın dişinizi miniklerimizde bize gelmek için çabalıyolar bizler stres yaparak onların işlerini zorlaştırıyoruz aslında inşallah alotsınız müjdeli haberi

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için benim bugun 48. Saat doldu ama hala catlatma olmamı bekliycez dedi doktorum yinede 12 ve 36.saatleri de degerlendirdik rabbim büyük inşallah bu sefer olur🙏 sizde sağlıklı Bi şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😘
İğneyi nezaman oldun canım sen

Arkadaslar mehaba yeni katıldım ben hayırlı ramazanlar oncelikle.
Benim sat 17 nisan -28 nisan pazar günü ovitrelle vuruldum 29 nisanda ilişki dendi oldu zaten 30 nisanda kontrole gıttım yumurtamın catlamıs oldugunu gorduk 3 gün ust uste ılıskı dedı doktor tekrar oda oldu 2 gun once tekrar kontrole gıttım progestron tahlili yaptı ve ultrasondan rahıme baktı 9 mm dedi rahim duvarının kalınlıgı sanırım progestronumda gecen ay 10 du bu ay 17.57 ye yukselmiş dedi güzel dedi adetimi bekliyoruz suan daha 1 hafta var yardımcı olurmusunuz lutfen 1 hafta daha beklemek cok zor ıgnenin etkisi ne kadar suruyo ıdrar testı yapsam sonuc verırmı yardım edın yada benım gıbı olanlar yazabilirmi ???
Canım durum ne bende 21 mayısta vurundum 10 gun sonra beta hch 5.88 cıktı adetimi bekleyim dedim bayram zamanı doktor ta yoktu. 3 gun gecti bugun oldum malesef. Dedim igne etkisi imiş oda. İdrar testimde pozitif cıkmış tı oysaki

10 gün zaten erken ortalama 14 gün sonra iğnenin etkisi geçiyo ben 14. Gün yapmıştm testi zaten hcg 10 un altında çıktımı gebelik yok diyolar adetin geçtimi

Amin canım inşallah ama bu ayda olmadı sanırım kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve testler negatif reglime 2 gün var
Hayırlısı olsun canım uzme tatlı canını bundada vrdır bir hayır bence biraz kafanı topla şu konudan birz uzaklaş çok kafaya takıp stres yapıyıruz ister istemez o da etkiliyo düşünmemeye çalış bence yapabilirsen bi tatil yap kafanı dagıt

Benim iğne olalı 16. Günüm bitiyor bugun Çok umutluydum bu ay .Ama regl olmasamda belirtiler başladı.. bugun yarın gelir.10 ay oldu ara ara 5 ay klomen kullandım 2 kere iğne 😟

Kızlar ovitrelle vurulduktan sonra kanamanız oldu mu. Kuzenım ıgne yaptırdı bugun 4.günü az bıraz kanaması olmus normal mı yoksa degıl mi

X