Ovitrelle 14 Eylül vurulanlar

alisyalara

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
232
154
29
Merhaba arkadaşlar ben 14 Eylül öğlen saat 12 de ilk defa çatlatma iğnesi kullandım sabahında doktorum yumurtamın 19mm olduğunu söyledi . 14 dünü ilk gün sayarsak bugün 6. Günüm benimle aynı zamanda kullanan varmı durumunuz ne merak ediyorum. Ben 36 saatde bir birliktelik denedim bu sefer (eşimde sperm sorunu vardı) . Bugün sol kaşığımda ağrıda var arada bir akıntı olacak gibi hissediyorum belki iğnenin yan etkisi bilmiyorum . Bu süreç oldukça zor Allahım isteyen herkese bebek sahibi olmayı kolaylıkla nasip etsin . Belki sohbet etmek kafa dağıtır yada zamanın geçmesinde etkili olur .

Catlatma ignesi vurulmadan önce yumurtan hangi boyuttdaydi,doktorumda hap vermeyi düsüniyor önce bana sonra belki ihne

Catlatma ignesi vurulmadan önce yumurtan hangi boyuttdaydi,doktorumda hap vermeyi düsüniyor önce bana sonra belki ihne
İğne vurulduğum günün sabahı saat 9 gibi doktor 19mm olduğunu söyledi iğneyi yazdı saat 12 de vurul 36 saat sonra birliktelik dedi. Hap olayını ilk defa duyuyorum adı ne söyledimi yada yumurta boyutunuzu

İğne vurulduğum günün sabahı saat 9 gibi doktor 19mm olduğunu söyledi iğneyi yazdı saat 12 de vurul 36 saat sonra birliktelik dedi. Hap olayını ilk defa duyuyorum adı ne söyledimi yada yumurta boyutunuzu
Bu ay yumurtam 11 cm mis hic yumurtlamadim bu ay regl 3 günü gel hap vercem dedi

Merhaba canım eşinin sperm sorunu neydi benimde bugün iğnenin 10.gunu heyecanla bekliyorum

Eşimde morfoloji hız ve sayı sorunu vardı son test temmuz düzelmişti bir daha baktırmadık ama gebelikte elde edemedik. Sizin kaçıncı iğne denemesi benim ilk denemem
Benim eşimde de hız problemi var gebeliğe engel mi bilmiyorum sizin eşinizin hızı kaçtı acaba ve nasıl yuksettiniz değerleri benim 3.igne denemem

Ben de 19 Eylülde saat 2 de ilk defa çatlatma iğdesi oldum. Doktor yumurta büyüklüğünü söylemedi ama 3 4 yumurta var biri tutar inşallah dedi. Bazı insanlar haftasında kasık ağrıları falan hissetmiş ama ben de hiç bir belirti yok.

Ben bugüne kadar umudumu kesmiştim ama sabah erken gebelik yaptım hayalet çizgi gördüm inşallah tamamı gelir ama ben hep yaşadığım şeyleri yaşıyorum meme ağrısı kaşık ağrısı bunlaro bir belirti olarak düşünmedim bir seneden bebek için uğraşıyoruz bazı insanlarda hiç belirti oolmuyor benim arkadaşım reglide düzensizdir 6 haftalıkken acaba mı diye öğrendi belirti aramayın bence hiç bende gece rüya gördüm öyle test yaptım

Kaçıncı gününüzde ters yaptınız? Kan testi verdiniz mi bir de?

Benim eşimde de hız problemi var gebeliğe engel mi bilmiyorum sizin eşinizin hızı kaçtı acaba ve nasıl yuksettiniz değerleri benim 3.igne denemem
Merhaba benim eşimde de sayı düşüklüğü var. Bende ayın 12sinde çatlatma iğnesi oldum baya halsizlik kasık ağrısı falan var normal mi bilmiyorum. Sizin sonuç belli oldumu var mı hamilelik

Merhaba benim eşimde de sayı düşüklüğü var. Bende ayın 12sinde çatlatma iğnesi oldum baya halsizlik kasık ağrısı falan var normal mi bilmiyorum. Sizin sonuç belli oldumu var mı hamilelik
Merhaba canım rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın . Ben şok şükür hamileyim 6+1

Merhaba canım rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın . Ben şok şükür hamileyim 6+1
Ay çok şükür çok sevindim. Birde birşey soracağım ne zaman kan testi yapmam lazım acaba bide boğazımda yumru gibi birşey var grip mi olacağım yoksa iğnenin etkisi mi çözemiyorum zaten çok halsizim bide midem bulanıyor yemek yiyemiyorum. Acaba theraflu falan içsem sıkıntı olurmu siz yaşadınız mı bunları

Ben iğneden 14 gün sonra kan verdim 27 çıktı hcg 14 Eylül vuruldum 28 Eylül 27 çıktı değerim sonra 2 gümde bir takip ettim 2 katına çıkıyormu diye senin kaç gün oldu iğne canım

Ben iğneden 14 gün sonra kan verdim 27 çıktı hcg 14 Eylül vuruldum 28 Eylül 27 çıktı değerim sonra 2 gümde bir takip ettim 2 katına çıkıyormu diye senin kaç gün oldu iğne canım
İğneyi yaptıktan sonra 5.günüm şuan ama grip olcakmusım gibi nabsam bilmiyorum panik var bende :)

İğneyi yaptıktan sonra 5.günüm şuan ama grip olcakmusım gibi nabsam bilmiyorum panik var bende :)
hiç panik olma sakin ol haftaya perşembe test Yap ödem atıcı şeyler tüketme c vitamini içeren şeyler tüket bağışıklık için bitki çayları ilaç vs içme canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Ya yan etkisi olarak boğaz ŞİŞLİĞİ ve nefes darlığı yazıyor ya boğazımda yumru var ona yoruyorum panik oluyorum acaba mı diyorum ama burnumda tıkalı ay hiç bilmyrm nabsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…