Ovitrelle 14 Eylül vurulanlar

Ya yan etkisi olarak boğaz ŞİŞLİĞİ ve nefes darlığı yazıyor ya boğazımda yumru var ona yoruyorum panik oluyorum acaba mı diyorum ama burnumda tıkalı ay hiç bilmyrm nabsam
Bende alerjik astık var hiç böyle bir durum yaşamadım canım soğuk algınlığında olabilir istersen yarın bi doktoruma sor

Bende alerjik astık var hiç böyle bir durum yaşamadım canım soğuk algınlığında olabilir istersen yarın bi doktoruma sor
Ay sordum da oda öyle dedi ama neblm böle boğazlıyor biri gibi belki stresten olmuştur nebilim 1 haftada çok şey yaşadım bu iğneyi oldum eşimin babası vefat etti falan çom ağladım üzüldüm acaba aşırı stresten de mi olmuştur die düşünüyorum okdr çok şey olduk hangisi neyden bulamıyorum

hiç panik olma sakin ol haftaya perşembe test Yap ödem atıcı şeyler tüketme c vitamini içeren şeyler tüket bağışıklık için bitki çayları ilaç vs içme canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 ben 4. Aşılamamı oldum. Perşembe test yapacağım. Sana sorum şu; sperm için eşin takviye kullandı mı?

Canım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 ben 4. Aşılamamı oldum. Perşembe test yapacağım. Sana sorum şu; sperm için eşin takviye kullandı mı?
Çok sağol canım kullandı bir sürü şey Mayıs ayından beri hatta yazayım
Ainos duo erkek vitamini
Solgar e vitamini
Omega 3
Keçiboynuzu tüketti en çok hergün bir tane yedi bazen suyunu içti
Çok şükür düzeldi değerleri

Çok sağol canım kullandı bir sürü şey Mayıs ayından beri hatta yazayım
Ainos duo erkek vitamini
Solgar e vitamini
Omega 3
Keçiboynuzu tüketti en çok hergün bir tane yedi bazen suyunu içti
Çok şükür düzeldi değerleri
Bize de adegenofert verdi 6 ay kullan dedi bide ben Keçiboynuzu özü aldım ona şuan kullanıo ama geçen baktırdık aynı değerler

X