- 10 Ocak 2022
- 11
- 13
- 33
-
- Konu Sahibi umuthepvar34
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 günü menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gün sonra tabletim bitti. 7 gün iğnelerim sonrası kontrolümde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum göbeğimden sağ ve sol olmak üzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolümdü ama zaman geçmek bilmedi 11 ci gün idrar testi yaptım hiç birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilaç akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gün elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet çizgi içim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede çalışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi günde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir çizgi.Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolüm var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin
Bende bekliyorum neler olacak.Gerçekten bir ümit oluyor böyle güzel sonuçlar inşallah banada nasip olur.Peki idrara sık çıkma şikayetleriniz oldu mu?Merhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 günü menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gün sonra tabletim bitti. 7 gün iğnelerim sonrası kontrolümde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum göbeğimden sağ ve sol olmak üzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolümdü ama zaman geçmek bilmedi 11 ci gün idrar testi yaptım hiç birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilaç akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gün elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet çizgi içim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede çalışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi günde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir çizgi.Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolüm var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin
Merhaba canım senin kaçıncı gün?Bende bekliyorum neler olacak.Gerçekten bir ümit oluyor böyle güzel sonuçlar inşallah banada nasip olur.Peki idrara sık çıkma şikayetleriniz oldu mu?
Seninde ilk iğnen galiba benim gibi bende çok ümitli değilim belirtilerimin hepsi psikolojik gibi geliyo sürekli tek çizgi gördüğüm içinMerhaba canım senin kaçıncı gün?
Evet canım benimde ilk iğnemdi ve igne de sebep oluyor belirtilere bence hormon veriyorlar ya bende de bir sürü belirti oldu.Seninde ilk iğnen galiba benim gibi bende çok ümitli değilim belirtilerimin hepsi psikolojik gibi geliyo sürekli tek çizgi gördüğüm içinBana sadece adetin gecikirse gel demişti ama yumurtlama olayı erken olduğu için ne zaman adet olacağımı kestiremiyorum normalde 35 günde bir oluyorum.
Merhaba, umarım bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip olurMerhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 günü menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gün sonra tabletim bitti. 7 gün iğnelerim sonrası kontrolümde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum göbeğimden sağ ve sol olmak üzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolümdü ama zaman geçmek bilmedi 11 ci gün idrar testi yaptım hiç birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilaç akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gün elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet çizgi içim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede çalışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi günde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir çizgi.Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolüm var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin
Merhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 günü menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gün sonra tabletim bitti. 7 gün iğnelerim sonrası kontrolümde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum göbeğimden sağ ve sol olmak üzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolümdü ama zaman geçmek bilmedi 11 ci gün idrar testi yaptım hiç birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilaç akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gün elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet çizgi içim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede çalışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi günde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir çizgi.Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolüm var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin
Sebebini tam bilmiyorum ama doktorum sanırım büyüyen yumurtaların kiste dönüşme ihtimalini tamamen ortadan kaldırmak istedi.Merhaba öncelikle bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Benim bi sorum olacak neden iki tane catlatma iğnesi yaptırdınız biri sağdan biri soldan yazmışsınız merak ettim ??
Teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurİlk betayı ben kendim baktırdım doktor kontrolümden önce 173, dü iki gün sonra doktor kontrolümde 320 ve iki gün sonra 850 di ve adetime yaklaşık 1 hafta vardı. Bu kadar yüksek değerlere rağmen sağlıkcıyım birde hiç ikiz olduğu aklıma gelmedi. İlk betamdan 1 hafta sonra usg baktı doktorum orda gördü ikiz olduklarını çok şükür ikisinin de kalp atışı oluştu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Ay maşallah cok sevindim biri için umutsuz olduğunu görünce üzülmüştüm. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin minnoslariİlk betayı ben kendim baktırdım doktor kontrolümden önce 173, dü iki gün sonra doktor kontrolümde 320 ve iki gün sonra 850 di ve adetime yaklaşık 1 hafta vardı. Bu kadar yüksek değerlere rağmen sağlıkcıyım birde hiç ikiz olduğu aklıma gelmedi. İlk betamdan 1 hafta sonra usg baktı doktorum orda gördü ikiz olduklarını çok şükür ikisinin de kalp atışı oluştu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
Tebrik ederim sağlıkla gelsin güzel minikler inşallah benim de hayalim ikizlerrrrMerhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 günü menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gün sonra tabletim bitti. 7 gün iğnelerim sonrası kontrolümde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum göbeğimden sağ ve sol olmak üzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolümdü ama zaman geçmek bilmedi 11 ci gün idrar testi yaptım hiç birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilaç akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gün elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet çizgi içim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede çalışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi günde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir çizgi.Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolüm var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin