Gebeliğe Hazırlık Ovitrella kullananlar acıilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

baby0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1.774
1.782
53
28
Arkadaşlar yarın sabah ovitrella vurulacağım acaba cok agrısı oluyor mu eşim izin alacak ona göre işten korkuyorum birazda

Arkadaşlar yarın sabah ovitrella vurulacağım acaba cok agrısı oluyor mu eşim izin alacak ona göre işten korkuyorum birazda
Bende olmadı. Arkadaşımda aşırı derece de olmuş ama onun yumurta sayısı fazlaydı.

Bende vurmuştum eskiden hiç bir fark anlamadım .. kişiden kişiye değişiyor

Hamile gibi belirtiler mi olacak etkisi ne zaman geçecek
İğnenin etkisi 14. Gün geçiyor diye biliyorum hatta tutmazsa genelde 14.gün adet görülüyor tabi Bünyeden bünyeye değişir ben 19. Günde adet oldum

Çatlatma iğnesinin 10.günündeyım adet agrısı tarzında kasıklarda agrı hissediyorum.bu güne kadar hiç bişey hissetmemiştim

Arkadaşlar selam bende 5 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ikinci denemem bana doktorum iğneyi vurduğum gün ve sonraki iki gün üst üste ilişki olacak dedi çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için tekrar çağırmadı şuan beklemedeyiz haftaya çarşamba test yapacağım hakkımızda hayırlısı olsun buarada internette okumuştum yumurtanın çatladığını sabahları ateş ölçme ile anlaşılıyormuş eğer yumurta çatladıysa az da olsa ateş yüksek çıkıyormuş bende iğneyi olduktan sonra ki sabah ateşimi ölçtüm 36,00 çıktı sonra ki sabah ölçtüğümde 36,8 çıktı sanırım çatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…