Vurulurken ağrısı yok ben 2.gün ağrı yaşadımCok acil yardım bekliyorum kzlar iğne ile yumurtam büyüktüm
Bende vuruldum agrı olmadı sadece mide bulantı falan oldu halsizlik oldu acaba çatlamadımıVurulurken ağrısı yok ben 2.gün ağrı yaşadım
Bende olmadı. Arkadaşımda aşırı derece de olmuş ama onun yumurta sayısı fazlaydı.Arkadaşlar yarın sabah ovitrella vurulacağım acaba cok agrısı oluyor mu eşim izin alacak ona göre işten korkuyorum birazda
Olabilir zaten Bi süre sonra hamilelik belirtileri verecek iğneBende vuruldum agrı olmadı sadece mide bulantı falan oldu halsizlik oldu acaba çatlamadımı
2 tane yumurtam var yarın çatlayıp çatlamadıgına bakacak hemen çatlıyor mu kiBende olmadı. Arkadaşımda aşırı derece de olmuş ama onun yumurta sayısı fazlaydı.
Hamile gibi belirtiler mi olacak etkisi ne zaman geçecekOlabilir zaten Bi süre sonra hamilelik belirtileri verecek iğne
Bende vurmuştum eskiden hiç bir fark anlamadım .. kişiden kişiye değişiyorArkadaşlar yarın sabah ovitrella vurulacağım acaba cok agrısı oluyor mu eşim izin alacak ona göre işten korkuyorum birazda
Hamile kaldınız mıBende vurmuştum eskiden hiç bir fark anlamadım .. kişiden kişiye değişiyor
Devam ediyor musunuz tedaviyeMaalesef kalamadım o ay
Yok canım doktorun tayini çıktı diye kendi haline bıraktık mecburDevam ediyor musunuz tedaviye
Anladım cnm hayrlsııYok canım doktorun tayini çıktı diye kendi haline bıraktık mecbur
2 tane yumurtam var yarın çatlayıp çatlamadıgına bakacak hemen çatlıyor mu ki
Benimde aşılama da 2 yumurtaydı. Ortalama 36 saat sonrası aşılamam olmuştu.2 tane yumurtam var yarın çatlayıp çatlamadıgına bakacak hemen çatlıyor mu ki
İğnenin etkisi 14. Gün geçiyor diye biliyorum hatta tutmazsa genelde 14.gün adet görülüyor tabi Bünyeden bünyeye değişir ben 19. Günde adet oldumHamile gibi belirtiler mi olacak etkisi ne zaman geçecek
12 gun snra test yap dedi doktor ilişkide gün aşırı dediİğnenin etkisi 14. Gün geçiyor diye biliyorum hatta tutmazsa genelde 14.gün adet görülüyor tabi Bünyeden bünyeye değişir ben 19. Günde adet oldum
Aynen bana da gün aşırı dedi ama test yap demedi adetin gecikirse bakarız dedi12 gun snra test yap dedi doktor ilişkide gün aşırı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?