- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayr olsunKizlar merhaba ben geldim hiç iyi gelmedim ama
Ne oldu canım?Aşırı mutsuzum moralim sıfır . Gerçekten ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Canım kan testi yaptım 216 çıktı ama gebe değilsin dedilerHayr olsun
216 cikti gebe değilsin dediler tekrar yapmamız lazım yükselirse gebesin yukselmezse kimyasal dedilerNe oldu canım?
Nasilll???Canım kan testi yaptım 216 çıktı ama gebe değilsin dediler
Nasıl yaniiiiCanım kan testi yaptım 216 çıktı ama gebe değilsin dediler
Yurt dışında öyle mi oluyo anlamadım ben?216 cikti gebe değilsin dediler tekrar yapmamız lazım yükselirse gebesin yukselmezse kimyasal dediler
Hayır ya sacma olur o oyle de takip edecekleri icin oyle demislerdir diye düşünüyorumYurt dışında öyle mi oluyo anlamadım ben?
Anlamadım hiç birsey anlamadım iğne etkisi olabilir dedi perşembe günü tekrarla testi dediNasilll???
Igne olali kac gun oldu ve reg le ne kadar varAnlamadım hiç birsey anlamadım iğne etkisi olabilir dedi perşembe günü tekrarla testi dedi
İğne etkisi devam ediyor olabilir dedi kaç gün adettinden geçti dedi 2 gün dedim perşembe tekrar la dediYurt dışında öyle mi oluyo anlamadım ben?
15. Gün regl 2 gün geçtiIgne olali kac gun oldu ve reg le ne kadar var
Allah' allah ama regl geçmiş durumda ki15. Gün regl 2 gün geçti
Eşimin morali sıfıra düştüAllah' allah ama regl geçmiş durumda ki
Ama değerin yüksek bir deger ve regl tarihij gecmisdurumda bence gebelik var15. Gün regl 2 gün geçtia
15-16 ve ileriye doğru gidem var ama senin regl tarihin geçmiş durumda onemli olan o benceNormalde iğneden kaç gün sonra adet olunur