Ay inşallah yerleşme falandırEvet onun gibi böyle hafif bir acı gibi geliyor gidiyor ara ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yerleşme falandırEvet onun gibi böyle hafif bir acı gibi geliyor gidiyor ara ara
Hamilemiyizzzz acaba ay çok heyecan yaptim sanki hamileyiz yaa :)) ayyy fol yok yumurta yok ama düşüncesi bile müthişBenimde bugün başladı öyle bir şey anlık acı veriyor
İnşallah cnm hepimiz inşallah hamileyizdrrAy inşallah yerleşme falandır
Yaş kaç hiç hamile kaldın mı ilk klomen miHamilemiyizzzz acaba ay çok heyecan yaptim sanki hamileyiz yaa :)) ayyy fol yok yumurta yok ama düşüncesi bile müthiş
Yaş kaç hiç hamile kaldın mı ilk klomen m
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır bekliyorum ilk kez deniyorum bende hiç hamile kalmadım. Ne kadar oldu korunmayı bırakalı28 yaşındayım. Ilk kez vuruldum. Hiç hamile kalmadim sennnn??
Aynıyız ozaman hsg cektirdin mi peki1yıldır istiyoruz bizde cnm bende 1.5 yillik evliyim
O gerekli galiba ben galiba bu ay olmazsa gidecem çünkü belki bir sorun var ondan olmuyor boşa zaman kaybetmek istemiyorum artık yaş gidiyor ben amh değerime bile baktirmadim sen baktirdin miYok cnm cektirmedim
Yok baktirmadim ama benim prolaktin yuksekti o bu ay düştü. Esimde varikosel vardi o tedavi oldu degerlerinde yükselme var bu ay belli oldu cok şükür ki o yüzden 1 ay daha gecirirm onu cektirmek icinO gerekli galiba ben galiba bu ay olmazsa gidecem çünkü belki bir sorun var ondan olmuyor boşa zaman kaybetmek istemiyorum artık yaş gidiyor ben amh değerime bile baktirmadim sen baktirdin mi
Doğru sen bir ay daha dene belki bu son denemen olur tabi inşallah da öyle olurYok baktirmadim ama benim prolaktin yuksekti o bu ay düştü. Esimde varikosel vardi o tedavi oldu degerlerinde yükselme var bu ay belli oldu cok şükür ki o yüzden 1 ay daha gecirirm onu cektirmek icin
İnşallah cnm ama kasigimdada agri var galiba olmadi yine ya off icim kötü okdu suan lofff yaDoğru sen bir ay daha dene belki bu son denemen olur tabi inşallah da öyle olur
Ya ben ağrı olsun diye gözlüyorum ağrı bir belirti değil mi daha dur gününe var hemen umudunu yitirmeİnşallah cnm ama kasigimdada agri var galiba olmadi yine ya off icim kötü okdu suan lofff ya
Benim adetten evvel hep öyle ağrıyor ya.. Offf offYa ben ağrı olsun diye gözlüyorum ağrı bir belirti değil mi daha dur gününe var hemen umudunu yitirme
Bende bu ay regl görürsem direk hsg ye gidicem eşim de spermiogram verecekO gerekli galiba ben galiba bu ay olmazsa gidecem çünkü belki bir sorun var ondan olmuyor boşa zaman kaybetmek istemiyorum artık yaş gidiyor ben amh değerime bile baktirmadim sen baktirdin mi
Fiyatını öğrendin mi pekiBende bu ay regl görürsem direk hsg ye gidicem eşim de spermiogram verecek
Anestezili 2500 civarı canımFiyatını öğrendin mi peki
Çok güzelAnestezili 2500 civarı canım