- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
Herkeste aynı olmuyor ki belirtiBende akıntı 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste aynı olmuyor ki belirtiBende akıntı 0
Bende akıntı 0
Çatlama belirtisi olmuyor muydu akıntı benim son iki gündür var bu ne çelişki anlamadım hala pişmanım iğneden sonra gitmeliydim doktoraBende akıntı 0
Saol bitanemOhhh Maşallah gözünüz aydın canım
Benim de öyle hem akıntı yapışkan gibi hemde kasıklarımda ağrı vardı şu anda adet sancısı gibi alt karına bi süre vurup geçiyorPozitife donmese bile yazayım ki fikir olsun herkese akıntım da fazla bu arada
Bitanem benim iğneye kadar vardı akıntım iğnemi oldum yine devam etti dün ve bugün yoktu akıntım ama şuan yok benim de afedersin çok özür diliyorum beyazımsı bir akıntıydıÇatlama belirtisi olmuyor muydu akıntı benim son iki gündür var bu ne çelişki anlamadım hala pişmanım iğneden sonra gitmeliydim doktora
Ben az önce kahverengi leke gördümBitanem benim iğneye kadar vardı akıntım iğnemi oldum yine devam etti dün ve bugün yoktu akıntım ama şuan yok benim de afedersin çok özür diliyorum beyazımsı bir akıntıydı
Nasıl bir leke kırmızlık var mı?12 günün bugün dimi?Ben az önce kahverengi leke gördüm
Yok maalesef böyle bir derdim var benim adete bir hafta kala kahverengi akıntım geliyor bı iki gün devam edip bitiyor sonra zaten adet iki aydır yaşıyorum bunu buda 3. Ayım oldu belki olmaz dedim tedavi sayesinde geldi yine demekki bir hafta kalmış adetime doktora da gittim bir sıkıntı yok ama neden böyle oluyor bilmiyorumNasıl bir leke kırmızlık var mı?12 günün bugün dimi?
Allah allah enteresan ilk defa duyuyprım işte hepimizin vücudu ne kadar farklı herkeste başka birşey çıkıyor umarım düzelir bu durum senin için sıkma canını belli de olmaz allah büyükYok maalesef böyle bir derdim var benim adete bir hafta kala kahverengi akıntım geliyor bı iki gün devam edip bitiyor sonra zaten adet iki aydır yaşıyorum bunu buda 3. Ayım oldu belki olmaz dedim tedavi sayesinde geldi yine demekki bir hafta kalmış adetime doktora da gittim bir sıkıntı yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum
Bilmiyorum valla Ekim ayında başladı bende zaten o ay yerleşme kanaması sandım testler yaptım ama yok Kasım'da yine oldu bu sefer doktora gittim işte Aralık'ta da klomene başlattı adetlerim düzenli ama onda sknti yokAllah allah enteresan ilk defa duyuyprım işte hepimizin vücudu ne kadar farklı herkeste başka birşey çıkıyor umarım düzelir bu durum senin için sıkma canını belli de olmaz allah büyük
Ben aksam 7 de vuruldum o yüzden saymiyorum o günü ama sabahta vurulsaydim saymazdim o gün 1 olmaz çünkü ki ertesi gün vurulduğun saat gelince 1.gün olur benceAkşam 7 de vuruldum iğneyi o yüzden saymıyorum 12. Günüm oluyor
Batma tarzında miBen aksam 7 de vuruldum o yüzden saymiyorum o günü ama sabahta vurulsaydim saymazdim o gün 1 olmaz çünkü ki ertesi gün vurulduğun saat gelince 1.gün olur bence
Evet onun gibi böyle hafif bir acı gibi geliyor gidiyor ara araBatma tarzında mi
Benimde bugün başladı öyle bir şey anlık acı veriyorEvet onun gibi böyle hafif bir acı gibi geliyor gidiyor ara ara