- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Aynen valla acaba yarın yapsam mi iğne etkisi geçmiş mi diye ama daha yarın 10.gün olacak daha ve adete de 7-8gün kalmış olacaak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla acaba yarın yapsam mi iğne etkisi geçmiş mi diye ama daha yarın 10.gün olacak daha ve adete de 7-8gün kalmış olacaak
Evet zor ama valla mecbur napcaz:)Bende ilk gün günde 3 değerlendirdik sonra günde 2 sonra bire düştük şimdi gün aşırı gibi birşey iğneden bir gün öncede değerlendirmiştik insan vücudu kaldırmıyor canım bide bir süre sonra artık
Canım t1de bende gördüm umarım kuruma değildir gördüğüm yeri işaretledm sanaEki Görüntüle 3182087 kuruma çizgisimi bilmiyorum ama hayalet bir çizgi görüyorum
Ben zaten bakan körüm olsada zorla gormem yani.d.dEki Görüntüle 3182087 kuruma çizgisimi bilmiyorum ama hayalet bir çizgi görüyorum
Sanırım negatifle yuzlesmekten korkuyorumİğne etkisi çabuk geçiyor canım diye biliyorum benimde büyük ihtimalle 6.gun falan geçmiş dene sadece birşey olmaz ki enazindan kendimi hazırlıyorum sonuca
Tam kaç gün oldu canım?Sanırım negatifle yuzlesmekten korkuyorum
Bugün 9.günTam kaç gün oldu canım?
Umarım gün geçtikçe anlarız canım kahvaltıdan önce de kahvaltı hazirliyordum yarım saat önce bir mide bulantısı bayilcam kusmazsam kostum hemen kustum ama daha çok erkenCanım t1de bende gördüm umarım kuruma değildir gördüğüm yeri işaretledm sanaEki Görüntüle 3182090
Ay yarın yap ya da bugünden başla en azından çizgiyi görürüz etkisi bile varsa ben Butimarr yada aynı şeyi söylemiştim dinledi yaptı öğrendiumarım sanada ısrarım pozitif sonuç içindirBugün 9.gün
Ay evet bende bi 6. Gün flan yaparım başlarım içim bi garip amaUmarım gün geçtikçe anlarız canım kahvaltıdan önce de kahvaltı hazirliyordum yarım saat önce bir mide bulantısı bayilcam kusmazsam kostum hemen kustum ama daha çok erken
Ayy inşallah cnm ya yarından sonra yapayim bari ya 2 gün daha bekliyeyim senin güzel hatirn için:)Ay yarın yap ya da bugünden başla en azından çizgiyi görürüz etkisi bile varsa ben Butimarr yada aynı şeyi söylemiştim dinledi yaptı öğrendiumarım sanada ısrarım pozitif sonuç içindir
Valla yap ciddi diyorum başka bi konuda fatıma ile iletişimdeydik yap çizgini kontrol et dedim silikten koyulaşmaya başlayarak öğrendi çok ısrar ertim ona:) inşallah sende çıkarı Girlkiz da çokar DilekHanim da çıkar ve canım G GizAk ta pozitif olur vallahi çok istiyorum hepimiz oluruzAyy inşallah cnm ya yarından sonra yapayim bari ya 2 gün daha bekliyeyim senin güzel hatirn için:)
Insallah isteyen herkes pozitif olur hayırlısıylaValla yap ciddi diyorum başka bi konuda fatıma ile iletişimdeydik yap çizgini kontrol et dedim silikten koyulaşmaya başlayarak öğrendi çok ısrar ertim ona:) inşallah sende çıkarı Girlkiz da çokar DilekHanim da çıkar ve canım G GizAk ta pozitif olur vallahi çok istiyorum hepimiz oluruz
İnşallah canım hepimiz mutlu olalım ocaktaValla yap ciddi diyorum başka bi konuda fatıma ile iletişimdeydik yap çizgini kontrol et dedim silikten koyulaşmaya başlayarak öğrendi çok ısrar ertim ona:) inşallah sende çıkarı Girlkiz da çokar DilekHanim da çıkar ve canım G GizAk ta pozitif olur vallahi çok istiyorum hepimiz oluruz
Erken gösteren testlerden al istersen onlar daha net gösteriyor kaset testlere göreUmarım gün geçtikçe anlarız canım kahvaltıdan önce de kahvaltı hazirliyordum yarım saat önce bir mide bulantısı bayilcam kusmazsam kostum hemen kustum ama daha çok erken
Erken gösteren testlerden al istersen onlar daha net gösteriyor kaset testlere göreR R
15inde olmuştum iğneyi bugün 10 gün oldu daha doktorum 5 gün geçsin adetim öyle yap dedi ama o kadar bekleyemem bende muhtemelen 1 gün geçerse ya kan ya erken testlerden yaparım diye düşünüyorum. Kalçama ağrı giriyor benimde belime ara ara da kasık batması oluyor ama çok da aaa acaba var mı demek istemiyorum. İlk dememem bu 2 deneme daha yaparım iğneyle diyorum 3 aylık tedavi gözüyle bakıyorum ben o zaman daha rahat oluyorsunVar canım evde yarın yaparım olmadı senin kaç gün oldu yaptın mi