Ovitrella 2.Deneme Ocay ayı Pozitif Gebeyim🤰🐣🥰❤️

düzenli bi şekilde dedikleri gibi kullandık ama maalesef olmadı.herkeste aynı olmuyor ki keşke herkese fayda etse de bu kadar stres yaşamasak

düzenli bi şekilde dedikleri gibi kullandık ama maalesef olmadı.herkeste aynı olmuyor ki keşke herkese fayda etse de bu kadar stres yaşamasak
Anlıyorum. Tabi mümkündür. 3 ay daha etkisi sürüyormuş. Belki bu süreçte bir faydası dokunur. Amaaaan nasip olsun da nasil olursa olsun. Değil mi

Merhaba kaç gündür okuyorum lütfen banada bilgi verirseniz çok sevinirim 9 günü test yaptım erken gebelik testi silik çizgi ama tekrar yapamıyorum bugün tam 12 gün çok kaygılıyım ve kararsız

ALLAHTAN ümit kesilmez.inşallah güzel sonuçlar alırız.bebek konusu açıldı mı istemsizce eşimde bende tutamıyoruz kendimizi akşam 1 saat ağlamışızdır.ALLAH isteyen herkese nasip etsin zor bi durum
Amin inşallah üzülmeyin bende pko lu olduğumu yeni öğrendim bir oğlum var ama ikinci olsun istiyoruz iki yıldır olmuyor oğlumda zor oldu ama doktora gitmeden Yeni evli olunca girmedik ama ikinci sıkıntı oldu bizde genetikmiş kardeşlerim de aynı üzülmeyin günlerdir sizleri okuyup Moral bulmaya çalışıyorum

ALLAH yardımcımız olsun gerçekten zor bi durum.bende pco olduğumu düşük yaptıktan sonra muayenede öğrendim yıllarca hiç belirti vermediğinden dolayı.ben yarın tekrar doktora gideceğim bu ay klomen kullandık olmadı.klomene devam mı ettirir aşılamamı der bakalım.rahim filmi çekildiniz mi bu arada.bu hafta onu da çektireceğiz

Rahim filmi çekilmedi üç ay femera deneyelim sonrasına bakarız dedi canım sıkıldı test negatif çıkınca yarın regli günüm zaten benimde bir düşüğüm oldu ardından oğlum oldu ama hiç bir doktor söylememişti sonra kardeşlerimin gittiği doktora gittim çocuk istiyorduk iki yıldır olmuyor diye gittim tahlil sonuçları vs derken pko öğrendim genetikmiş kardeşlerim de aynı

İki yumurtam gelişmişti çok umutluydum 21 mm di o yüzden belki bu kadar yıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…