Belirtileriniz neydi acabaAminnn inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsintoplamda 6 aydı sürecim ilk iki ay ilaçsız kistim vardı tarlusal kullandım söküldüm sonra kist gitti sonra 2 ay sadece femera sonra ki iki 2 ay femera+ovitrella+estroferm+progestron 2.iğnemde pozitifi görüdm çok şükür
Canım benim 5.günüm de bir kasık ağrısı yaşadım sonra bel ağrılarım başladı o kadar birde bacağım çekiyordu 3 4 gün sürdü başkada belirtim yoktu hala da yok ne miğde bulantım be halsizliğim ne uyku hali aksine bi enerji doldum anlamadım gitti yani kanda görmesem ben gebeyim demem o derece sadece çok ayakta durunca bi belim ağrıyo belimi yaslamak istiyorum o kadar canımBelirtileriniz neydi acaba
Belirtileriniz neydi acaba
Öncelikle mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende test yapmaya korkuyorumCanım benim 5.günüm de bir kasık ağrısı yaşadım sonra bel ağrılarım başladı o kadar birde bacağım çekiyordu 3 4 gün sürdü başkada belirtim yoktu hala da yok ne miğde bulantım be halsizliğim ne uyku hali aksine bi enerji doldum anlamadım gitti yani kanda görmesem ben gebeyim demem o derece sadece çok ayakta durunca bi belim ağrıyo belimi yaslamak istiyorum o kadar canım
canım testler ne zaman negatife dönecek iğne etkisi vücudumdan ne zaman atılacak diye kontrol etmek için her gün test yapmıştır, ona göre negatiften tekrar pozitife döndüğünde anlayabiliyor hamile olduğunuMeraba canım benimde hikayem seninle aynı geçen ay sadece femara denedik negatifti adet oldum tekrar femaraya başladık busefer ovitrelle ile cstlatacaz dedi bugün 13.gun öğlen iğneyi vurduk iliskil günleri de çarsmaba cuma Pazar dedi insalalh bende pozitif görürüm.ama senin gibi sabırsız davranıp hergun test yapmicam inslalah
Merhaba bende 29 aralıkta iğne oldum.bugün 14 günüm sabah kaset test yaptım negatifti pozitif olur mu bilmiyorum.dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım var maalesef.umarım pozitif sonuçları görürüzNe mutlu size hayırlı olsun. Bize de dua edin lütfen . Ben de 31 aralıkta cataltma iğnesi yaptım. 1 ocak gecesi değerlendirmeye başladık . 4,5 gün sonra 2 gün boyunca bacak ağrım oldu . Boydan boya. Ve kalcam. Sanki burkmusum bacağımı, kramp acıtır ya kasları Hani. Vok şiddetli olmasa da epey ağrıdı uykuya dalan kadar . 3. Günün sabahı hiç bir şey kalmadı. Sizin bacak agriniz nasıldı. Bir de bugün maalesef adet olacakmışım gibi kasik ağrım var . Korkuyorum
Ayyy inşallah pozitiftir. Her şeye hazır olarak pozitif olma ihtimalini de tabi tutun aklınızda. Ama negatif de olabilir . Kan testi kesin sonucu verir bu süreçte benceMerhaba bende 29 aralıkta iğne oldum.bugün 14 günüm sabah kaset test yaptım negatifti pozitif olur mu bilmiyorum.dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım var maalesef.umarım pozitif sonuçları görürüz
Biliyorum çok zor bunu duymak . Ama pozitif de olabilir bu aşamada. Sadece güçlü olmak adına her şeye eyvallah demek lazım. Ben de çok heyecanlıyım. Sanirim ben 16. Gün kan testi yapacağım adet olmazsam. O güne sağlık ocagindan randevu aldım. Böyle olunca mecbur bekleyecemMerhaba bende 29 aralıkta iğne oldum.bugün 14 günüm sabah kaset test yaptım negatifti pozitif olur mu bilmiyorum.dünden beri adet olacakmışım gibi ağrım var maalesef.umarım pozitif sonuçları görürüz
cumartesi adet günüm bakalım olmazsa pazartesi sabah kan veririm..benim bi kimyasal gebeliğim var korkuyorumAyyy inşallah pozitiftir. Her şeye hazır olarak pozitif olma ihtimalini de tabi tutun aklınızda. Ama negatif de olabilir . Kan testi kesin sonucu verir bu süreçte bence
Benim de kalp atisi olmadığı için gerçekleşen bir kürtaj tecrübem var . Ama her şerde bir hayır vardır. Verirse yine Allahtan ,, ama ya engelli bebekler olarak dünyaya gelselerdi. Hamd etmek lazım. Bakın yine hamile kalma ümidimiz var . Çok şükür. Beni sanirim en çok insanalr yordu . İlk yıllar zayen istemedik . Sonra da bir iki yıl sürdü. Bundan haberleri de yok ama sanki evelndigimizden beri olmuyormus gibi soran sorana, istemeden tavsiye veren verene. Evlendiğimde ilk yıl bile soran komşuları vardı kaynanamlarin. Sizene yani . Çünkü kendileri başka türlüsünün mümkün olabileceğini düşünmüyorlar. İstemem ihtimali yok insanların onlara göre. İlk yıl olmuyorsa vardır bir marazi gelinin . Sizin zihniyetinize tüküreyim diyorum. Küfre alıştırdı bunlar benicumartesi adet günüm bakalım olmazsa pazartesi sabah kan veririm..benim bi kimyasal gebeliğim var benim de kalp atisi olmadığı için kürtaj tecrübem var .
Bir de size mfk ürünlerini tavsiye ederim . Benim İlk gebeligim doğal gebelikti , önce Allah sonra o takviyeler ve yürüyüş sayesindecumartesi adet günüm bakalım olmazsa pazartesi sabah kan veririm..benim bi kimyasal gebeliğim var korkuyorum
ALLAHTAN ümit kesilmez.inşallah güzel sonuçlar alırız.bebek konusu açıldı mı istemsizce eşimde bende tutamıyoruz kendimizi akşam 1 saat ağlamışızdır.ALLAH isteyen herkese nasip etsin zor bi durumBiliyorum çok zor bunu duymak . Ama pozitif de olabilir bu aşamada. Sadece güçlü olmak adına her şeye eyvallah demek lazım. Ben de çok heyecanlıyım. Sanirim ben 16. Gün kan testi yapacağım adet olmazsam. O güne sağlık ocagindan randevu aldım. Böyle olunca mecbur bekleyecem
ben mfk ürünleri çok kullandım bende fayda etmedi maalesef.Bir de size mfk ürünlerini tavsiye ederim . Benim İlk gebeligim doğal gebelikti , önce Allah sonra o takviyeler ve yürüyüş sayesinde
ahh sizi çok iyi anlıyorum aynen beni de insanlar yordu.özellikle kaynanam 1 ay falan yanına gitmedim her konuyu bebeğe bağlıyordu beni iyice sinir stres sahibi yaptı.hatta bebek konusunda yaptığı yorumları kendi annem yapmış gibi bana söyledi.en çok o zoruma gitti çünkü kendi ailem asla sormadı moralimiz bozulmasın diye.senin dediğin gibi canım bende böyle insanlar yüzünden küfür etmeye alıştım.ALLAH isteyen herkese nasip etsin kimsenin diline düşürmesin kullarınıBenim de kalp atisi olmadığı için gerçekleşen bir kürtaj tecrübem var . Ama her şerde bir hayır vardır. Verirse yine Allahtan ,, ama ya engelli bebekler olarak dünyaya gelselerdi. Hamd etmek lazım. Bakın yine hamile kalma ümidimiz var . Çok şükür. Beni sanirim en çok insanalr yordu . İlk yıllar zayen istemedik . Sonra da bir iki yıl sürdü. Bundan haberleri de yok ama sanki evelndigimizden beri olmuyormus gibi soran sorana, istemeden tavsiye veren verene. Evlendiğimde ilk yıl bile soran komşuları vardı kaynanamlarin. Sizene yani . Çünkü kendileri başka türlüsünün mümkün olabileceğini düşünmüyorlar. İstemem ihtimali yok insanların onlara göre. İlk yıl olmuyorsa vardır bir marazi gelinin . Sizin zihniyetinize tüküreyim diyorum. Küfre alıştırdı bunlar beni
Bilemiyorum . Olabilir . Her ürün herkese yaramayabilir. Ama düzenli ve eşle birlikte kullanım, yürüyüş ve sağlıklı beslenme ile çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bütün şartları sağladınız miben mfk ürünleri çok kullandım bende fayda etmedi maalesef.
Anlayışsız insanlarla karşılaşınca, insna diyor ki kimseye yasayamadigi şeyler ile ilgili soru sormayacagimahh sizi çok iyi anlıyorum aynen beni de insanlar yordu.özellikle kaynanam 1 ay falan yanına gitmedim her konuyu bebeğe bağlıyordu beni iyice sinir stres sahibi yaptı.hatta bebek konusunda yaptığı yorumları kendi annem yapmış gibi bana söyledi.en çok o zoruma gitti çünkü kendi ailem asla sormadı moralimiz bozulmasın diye.senin dediğin gibi canım bende böyle insanlar yüzünden küfür etmeye alıştım.ALLAH isteyen herkese nasip etsin kimsenin diline düşürmesin kullarını