Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki yeni yerleşiyordur bilemeyiz kuzum 15. Gün bir daha yaptırırsın bekle bakalım
inşallah canımkeşkeeeeeeeee burda da aradım baya 2 çıkıp sonra yükselen olmuş mu diye hiç bulamadım ondan demekki diyorum iğne etkisi geçmemiş ondan öyle çıktı erken yaptım demekki:KK43:

inşallah canımkeşkeeeeeeeee burda da aradım baya 2 çıkıp sonra yükselen olmuş mu diye hiç bulamadım ondan demekki diyorum iğne etkisi geçmemiş ondan öyle çıktı erken yaptım demekki:KK43:
bende de iğne etkisi geçmedi mi acaba 3,44 gördüm ya.
normalde 0,100 olurdu değerim.

inşallah canımkeşkeeeeeeeee burda da aradım baya 2 çıkıp sonra yükselen olmuş mu diye hiç bulamadım ondan demekki diyorum iğne etkisi geçmemiş ondan öyle çıktı erken yaptım demekki

kan testi vermemek için zor duruyorum acaba artış var mıdır diye. aama pazar gününe kadar bekleyeceğim :KK43: bekelemek çok zor geçiyor bu ay :)

Kızlar merhaba ben de 22 nisanda iğne yaptım bugün 13.günüm bekliyorum göğüs ağrısı dışında bişeyim yok çok az adet ağrım oluyo minik minik yarın adet olmam lazım bakalım bekliyorum inşallah olmam🤲🌸

Valla artık ne moral ne heves ne güç kaldı ya inşallah senin bebişin vardır :)
Çok yorucu yıpratıcı süreç bnde 1senedir deniyorum yumurtam gelismiyodu şimdi gelişti ama baklm gecen seneki hamileliğimde belirtilerim çok vardı şimdi yok hayırlısı Allhtan umut kesilmez canm

Kızlar merhaba ben de 22 nisanda iğne yaptım bugün 13.günüm bekliyorum göğüs ağrısı dışında bişeyim yok çok az adet ağrım oluyo minik minik yarın adet olmam lazım bakalım bekliyorum inşallah olmam🤲🌸
Canım bnmde ilk hamimeligimde göğsüme el degemiyodum açısından bn direk ordan anladm yarın bı test yaptrt istersen hayırlı haberler insallh

Canım bnmde ilk hamimeligimde göğsüme el degemiyodum açısından bn direk ordan anladm yarın bı test yaptrt istersen hayırlı haberler insallh
İğneyi yaptığımdan beri böyle acıyo şişti iğneden olabilir diye düşünüyorum bir de adetten önce ağrır genelde ama inşalh dediğin gibidir 🤲💗

İğneyi yaptığımdan beri böyle acıyo şişti iğneden olabilir diye düşünüyorum bir de adetten önce ağrır genelde ama inşalh dediğin gibidir 🤲💗
İnsallh canım benm agrimazdi hiç adetten önce ben o yüzden emindim ozamankimde insallh bebeğim seninledir 🙏

Çok yorucu yıpratıcı süreç bnde 1senedir deniyorum yumurtam gelismiyodu şimdi gelişti ama baklm gecen seneki hamileliğimde belirtilerim çok vardı şimdi yok hayırlısı Allhtan umut kesilmez canm
Ben dokuz aylık evliyim hiç korunmadık tedavi oluyoruz sorun yok ikimizde de ama olmuyor gerçekten artık bütün hevesim moralim yok oldu hiç bi sorun yokken neden olmaz …

X