Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde 12.günüm adet olcam sanırım regl agrılarım var kaset test negatıf.. değişmez bunsaatten sonra benımkı herhalde hayırlısı olsun hakkımızda🙏
Ben köydeyim testim yok yanımda yapmadım mecbur adetimi beklicem 14.günüm diğer iğneden 14. Gün adet olmuştum

Kizlar ben kafayi yedim yine test yaptim silik silik ikinci cizgi cikti bugun 13.gun dun halbuki kan testim 2 cikmisti bide inanilmaz su iciyorum nasil atmadi vucut hala ilaci anlamadim

benim1haftadır regl olacakmışım gibi sancılarım var kaç kez oldum sandım hatta, ve daha regle 4-5gün var. (iğneden dolayı erken olmazsam tabi) Bende pazar idrar testi yapcam ilk defa.. Kan 3,44 çıkmıştı 5e yakın diye biraz ümitliyim biraz değilim. :KK43:
Canim test denedinmi kan verdikten sonra belki artmistir insallah

Geçmiş olsun canım 😕 insallh bir daha olur amin inşallah allah özenen isteyen herkese nasip etsin benimde ilk denemem di rahim filmi cekelim bir de dedi doktor sen cektirmismiydin rahim filmi acılı okuyor diyorlar korkuyorumda🤔
2 sene evvel çektirmiştim. Hayır hiç acılı değildi çektirdikten sonra hafif adet ağrıları gibi olmuş ve geçmişti. Hiç korkma çektir için rahat olur 😇ufak tıkanıklıkların varsa açılır belki iyi de olur

X