Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda baktırınBenim öyle olmuştu. Sonra gebelik testi yapmıştım akşamına o da pozitif çıkmıştı ama tesadüf müydü bilmem
HamilesinizKızlar ben iki ayrı erken gebelik testi yaptım farklı markalardan biri dün gece prodictor erken gebelik testi ile oda çok silik
Bugün öğlen yaptım days comfort erken gebelik testi oda silik görünüyor ama çok net olmassada Çok kararsız kaldım testler mi bozuk yoksa gerçekten hamile miyim
Kesin sonuç için kan testi yaptırınHamilesiniz
Bilmiyorum canım korkuyorum negatif çıkarsa ümidim var yinedeKesin sonuç için kan testi yaptırın
Bak cnm ustteki ovulasyon,alttaki gebelik testti. Yumurtlamanin 9 yada 10.gunuyduMerhaba arkadaşlar
Ovilasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı bende denedim yumurtlamadan sonra sadece kontrol çizgisi gözükürken 9.gününde silik çizgi çıktı git gide koyulaşmaya başladı acaba hamile olabilir miyim gebelik testi de yaptım 11.günü 13. Gün Erken gebelik testi yaptım ve 14. Gün yine silik çizgi çıktı yalancı gebelik olmasından çok korkuyorum
Yaa aynı neredeyse benim sonuçlarla siz hamilemisinizBak cnm ustteki ovulasyon,alttaki gebelik testti. Yumurtlamanin 9 yada 10.gunuyduEki Görüntüle 2655879
Çok iyi maşallahBenim öyle olmuştu. Sonra gebelik testi yapmıştım akşamına o da pozitif çıkmıştı ama tesadüf müydü bilmem
Tatlım bu me kadar sürede çıktı ?
Canım bu çok iyi yaBak cnm ustteki ovulasyon,alttaki gebelik testti. Yumurtlamanin 9 yada 10.gunuyduEki Görüntüle 2655879
Belki daha çok yenidir bi kaç gün sonra tekrar edin ben günlük denedim daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden sonuçlardan çok korkuyorumKızlar ben iki ayrı erken gebelik testi yaptım farklı markalardan biri dün gece prodictor erken gebelik testi ile oda çok silik
Bugün öğlen yaptım days comfort erken gebelik testi oda silik görünüyor ama çok net olmassada Çok kararsız kaldım testler mi bozuk yoksa gerçekten hamile miyim
Benim de testim bu şekildeydi ben 9.gün yapmıştım sonra art arda denedim biraz daha belli oldu sende 2gün sonra tekrar dene derimCanım bu çok iyi ya
Sabahki yaptığım test benim bu şekilde
Daha 8.gündeyim
Bu kuruma çizgisi midir ? Eki Görüntüle 2655968
Canım bende öyle yapacağımBelki daha çok yenidir bi kaç gün sonra tekrar edin ben günlük denedim daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden sonuçlardan çok korkuyorum
İnşallah siz sağlıkla sihatle çocuğunuzu kucağınıza alırsınız silikte olsa bence bi umut var![]()
Belki geç döllenmeniz olabilir kan testi yaptırsanız iyi olur içiniz rahat ederHanımlar merhaba bnmde adetime dört gün kaladan beri ovülasyonlarm kıpkırmızı çıkıyordu adetim şuan 7 gün geçti 5 gün geçtiğinde normal gebelik testü yaptıö erken veya hassaslardan değil negatif çıktı bugün yedinci gün hala adet olmadım normalde adeti geciken birisi değilimdir hep günü gününe olurum ilk defa böyle oldu sizde hamile olma ihtimalim var mı testte negatif görünce biraz buruldum kan için
Gidicem nasipse